úterý 20. prosince 2016

Hnětač těsta ruční

Ruční hnětač těsta - Ibili. Hnětení různých druhů těsta s touto pomůckou je mnohem snadnější, rychlejší a méně namáhavé, než běžné hnětení rukama nebo vařečkou. Hnětač je vyrobený z kvalitní nerezové oceli a může se umývat v myčce nádobí.


Hnětač na těsto je vynikající pro snadné a rychlé hnětení a promíchání všech obvyklých druhů těst. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.

Pro gastronomické účely doporučujeme hnětač těsta 20l a více pro dostatek místa. Kuchyňské roboty a jejich specializace. Některé kuchyňské roboty disponují extra vybavením, které vám kromě hnětení těsta umožní i další procesy. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Hnětače těsta vám pomohou odbourat velmi namáhavou ruční práci a svým výkonem vám zajistí perfektní výsledek.


Hnětač těsta můžete využít s volnou regulací rychlosti zpracování, plnící nádoba dokáže pojmout velký objem surovin. Využijete ho hlavně při pečení, ale zvládnete s ním vyrobit například i bramborovou kaši. Bude se hodit třeba i přípravu těsta na palačinky, které můžete následně usmažit na palačinkovači.

Výhodou ručního šlehače je jeho skladnost, poměrně. Primární funkcí je šlehání, většinou má ve výbavě také háky na hnětení těsta. U některých modelů najdeme i nástavec s otočnou mísou, ten ale zpravidla moc nevydrží. Primárně tedy ruční šlehač musíte stále držet a manipulovat rukou a jeho použití může být i docela namáhavé. Příslušenství k ručnímu šlehači.


Některé modely jsou však tak dobře vybavené, že bez obtíží pokryjí i funkci. S metlami si pohodlně připravíte domácí šlehačku, dortové krémy, žloutkovou pěnu a řídká těsta , zatímco hnětací háky pomůžou s přípravou třeného, kynutého a perníkového těsta. Praktický hnětač na ruční zpracování různých druhů těsta.


Kamenný obchod znovu otevřen již dnes 9. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod. Máme pro Vás profesionální hnětače těsta té nejvyšší kvality. Profesionální hnětače se od hnětačů pro domácnost liší především vyšším výkonem, možností nepřetržitého chodu a celkově robusnějším zpracováním. Profi hnětače prostě neutaháte! Zákazníky naleznou především z řad pekařů, cukrářů, do výroben i menších podniků.


Kovovými oky těsto prohrábnete jako hřebenem a vyvíjíte mnohem menší námahu, než kdybyste na hmotu tlačili plochou vařečkou. MTM-65MN je určen pro hnětení těsta s tekutější a střední hustotou.

Hnětení probíhá pomocí současného otáčení mísy a odpovídajícího ve. Jako rozumné minimum je považováno cca 1W, pro zpracovávání těsta se vám pak bude hodit výkon kolem 3W. Nejvýkonnější ruční šlehače pak dosahují až 7W. Kvalitní ruční šlehač je šikovný pomocník, který ušetří čas i ruce.


Je vhodný pro šlehání mléka, pro výrobu sněhu z bílků či různých druhů těst. Těsta – ať již na koláč, perník, nebo cukroví, s přípravou těsta vám kuchyňský robot značně pomůže. Místo, abyste ho museli zpracovávat rukama a neustále ho mačkat a obracet (pro což mají naše drahé polovičky nádherné slovo „hňácat“), stačí ho svěřit do péče kuchyňského robota a nastavit přístroj na.


Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. W, Hnětení, Regulace rychlosti, 1. Tichý, lehký, výkonný, příjemný na ovládání, přesně takový je designový ruční mixér se dvěma velmi účinnými metlami, který vám výrazně usnadní práci v kuchyni a přípravu na pečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky