pondělí 12. prosince 2016

Odstředivé odšťavňovače

Odstředivé odšťavňovače

Odstředivé odšťavňovače mají dobrou výtěžnost u běžných surovin (jablka, mrkev, řepa,), vysoké otáčky, velké množství pěny a produkují méně kvalitní šťávu. Odstředivky pracují s otočnými noži, které jsou součástí rychle rotujícího síta. Nakrouhané ovoce a zelenina jsou mrštěny na stranu síta.


Odstředivé odšťavňovače

Obecně se dá říct, že odstředivé odšťavňovače si lépe poradí s tvrdším ovocem a zeleninou, na měkké a mazlavé plody je účinnější odšťavňovač šnekový. Malvice (jablka, hrušky) – jsou víceméně bezproblémové pro všechny odšťavňovače , doporučujeme ale tvrdší čerstvé plody. Odstředivá síla daná vysokými otáčkami separačního koše (až tisíc otáček za minutu) odšťavní nastrouhanou vlákninu a během chvilky získáte 1 fresh juice. W, Displej, Možnost mytí v myčce Dostaňte z ovoce každou kapku rychle a jednoduše.


Rychlé odšťavňovače , které strouhají ovoce nebo zeleninu na malé kousky a ty potom odšťavňují v odstředivce. Zdravý nápoj během několika vteřin. Odstředivý odšťavňovač využívá rotační nože a opět pasíruje přes síto.


Má vyšší výkon, pracuje při mnohem větších otáčkách a šťávu připraví. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Odstředivé odšťavňovače. Philips, Concept, Sencor a dalších. Nejen proto je odšťavňovač vhodný i do rodin s dětmi a všude tam, kde panuje zdravý životní styl, či si jen čas od času chtějí pochutnat na skvělé šťávě.


Povzbuďte svou vitalitu vitamínovou sprchou , která vám odstředivou silou pročistí organismus. Rychle se otáčející ostré čepele rozsekávají ovoce a zeleninu na dužinu, od které je potom vysokými otáčkami oddělována šťáva. Mezi výhody odstředivých odšťavňovačů patří rychlý provoz a nižší ceny.


Síla daná vysokými otáčkami separačního koše (až tisíc otáček za minutu) odšťavní nastrouhanou vlákninu a během chvilky získáte 1 fresh juice. Obecně lze říci, že je vhodné vybrat si odstředivý odšťavňovač, pokud máte zájem především o získávání šťávy z pomerančů a jablek. Nejuniverzálnější jsou šnekové odšťavňovače , poradí si prakticky s jakýmkoli ovocem a zeleninou včetně kořenové a listové. Dvouhřídelové odšťavňovače zaručují bezkonkurenční výtěžnost.


Ruční odšťavňovače se hodí spíše na. Výhodou odstředivých odšťavňovačů je nižší cena (oproti odšťavňovačům šnekovým) a také rychlost (odšťavňování je takřka bleskové). Do našeho srovnání jsme vybrali celkem odšťavňovačů, které jsme rozdělili do skupin – šnekové a odstředivé.


U obou skupin jsme porovnali a ohodnotili parametry i funkce, které jsou pro dané výrobky podstatné. Jak si vedly, se dozvíte níže. Klasické odstředivé odšťavňovače jsou nejběžnějším typem odšťavňovačů a jsou na trhu velmi dlouho. Hodí se především na kořenovou zeleninu a tvrdší ovoce a citrusy.


Nevhodné jsou pro listovou zeleninu a bylinky, které odšťavňují s velmi nízkou výtěžností. Problém mají také s bobulovinami a ovocemi s. Spolehlivé odšťavňovače za příznivou cenu. Hledáte odšťavňovač s dobrým poměrem ceny a kvality, který si poradí s běžným ovocem a zeleninou? Potom by vaší pozornosti neměly ujít odstředivé odšťavňovače.


Tyto přístroje jsou vhodné na odšťavňování jablek, hrušek, citrusů a kořenové zeleniny. Právě odšťavňovač vám umožní dostat z ovoce a zeleniny maximum! Při výběru přístroje je důležité jeho efektivní zpracování surovin, snadná údržba, bezpečnost a materiály ze kterých je vyroben. Experimentujte s kombinacemi oblíbených přísad a najděte to nejlepší. Hutnější šťáva navíc obsahuje zdravou vlákninu.


Nyní si díky technologii FiberBoost může celá rodina užívat to, co má nejradši. Odšťavňovače dělíme na šnekové a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky