pátek 2. prosince 2016

Kuchařské kalhoty cerne

Kuchařské kalhoty černé Kuchařské kalhoty pro profesionály. Oblíbená italská móda - v těchto kalhotách budete iv kuchyni vypadat jako z módního časopisu. Vysoká kvalita a maximální komfort.


Dlouhodobé a příjemné nošení. Kalhoty se zapínají na zip a knoflíky. V nabídce také možnost gumy v pase se šnůrkami na utažení (lze vybrat viz nabídka zapínání). Pro větší pohodlí, je v zadní části pásku guma. Zapínání kalhot je na zip.


Pánské kuchařské kalhoty jsou vhodné zejména pro číšníky, kuchaře, cukráře i cateringové. Boční zapínání na knoflíky. Velikost odpovídá tabulce Dámské pracovní oděvy.


Prosíme o důkladné přeměření - pracovní oděvy se číslují jinak než konfekční oděvy! Na obrázku jsou kuchařské kalhoty pro pány. Barva je černá s bílým proužkem. Délka kalhot najdete v odkazu níže nebo v Zákaznický servis.


Nabízíme, rondony, zástěry, oděvy pro kuchaře, oděvy pro číšníky, kuchyňské zástěry na vaření, kuchařské zástěry a mnoho dalšího. Vegas V těchto pohodlných a lehkých kalhotách s TEXPO úpravou, která chrání před rozlitými tekutinami, skvrnami a špínou, se budete cítit skvěle po celou náročnou pracovní dobu. Mají dvě boční kapsy a zcela pružný pás se stahovací šňůrkou.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pásek s pruženkou a tkanicí. Klasické kuchařské kalhoty v černé barvě. Materiál: 1bavna, kepr 200g. Vyrobíme Vám kuchařské kalhoty , nebo kalhoty pro práci v pekárně, řeznictví či do jiných provozů.


Bílé, pepito, káro, černé, nebo barvu dle vašeho výběru. Elegantní černé jednobarevné kalhoty pro kuchaře. Odolná látka s vysokou gramáží. Ladí k černým a bílým rondonům.


Kuchařské kalhoty cerne

Vrácení zdarma v eshopu SmartMen. Velice kvalitní materiál a zpracování. Dvě přední, jedna zadní kapsa, kapsa na pinzetu,pásek , poutka, v pase guma na regulaci obvodu pasu, zip. Máme velký výběr kuchařského oblečení i oblečení pro servírky a číšníky. Zástěry, košile, pláště i kalhoty.


U nás najdete vše, na co si jen vzpomenete. Pohodlné a lehké, kuchařské Unisex. Texpel úpravou proti ušpinění, pružný pas se stahování na šňůrku, boční kapsy.


Moderní pracovní oděvy DICKIES - kuchařské Uniformy z USA konečně v ČR! Objednáváme každého 30. Pevný pásek s pružnou gumou v zadním díle, poutka na pásek.


Pracovní kapsáčové kalhoty RHINO černé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky