pondělí 12. prosince 2016

Gr 8012 gril kontaktní catler

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Díky unikátní konstrukci proměníte tento kontaktní gril na otevřený barbecue gril doslova během vteřiny. Při grilování jistě oceníte i nastavení výšky horní. Až příště budete pořádat grilování, nemusíte pracně hledat a půjčovat si velký plynový gril. Zkrátka jedním pohybem zcela otevřete nepřilnavé desky grilu a přeměníte tak, zdánlivě obyčejný kontaktní gril , na barbecue gril.


Gril je možné navíc rozevřít, takže při grilování můžete využít spodní i horní desku.

Pro velké nebo malé grilování v létě nebo v zimě – kdykoli si vzpomenete. Horní deska grilu je výškově nastavitelná a navíc se pouhým tlačítkem změní na BBQ gril s větší plochou, ať velká rodina nečeká. Grily Catler se řadí mezi špičku, která se na českém trhu nachází. Kontaktní grily Catler jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují snadnou a zdravou přípravu skvělých pokrmů v interiéru i na zahradě.


Rychle se nahřeje a připraví pokrm v požadované kvalitě. Pojďme si k němu říci něco bližšího. Jedná se o kontaktní a barbecue gril 2v lze ho tedy z klasického grilu během chvilky přestavit na otevřený barbecue gril.


Poloprofesionální výrobek.

Jsem s ním naprosto spokojen. Vaše hodnocení je zavádějící. Navíc prezentovat zrovna SAGE jako vítěze testu?


Tu firmu co patrně kopíruje a prodává pod svým označením výrobek záhadně velice podobný tomuto modelu Catlera? Můžete to zjistit např. Rádi grilujete, ale nemáte zahradu, nebo se o grilovaná jídla nechcete připravit ani v zimě? Nabízí poměrně velkou grilovací plochu, stejně jako vysoký výkon, a bude tak skvělý i pro náročnější uživatele.


Díky různým grilovacím plochám a řadě dalších. Na stránkách výrobce je uvedeno, že se jedná o Speciální povrchovou úpravu Quantanium, která je nepřilnavá. Rádi si vychutnáváte šťavnatý steak s grilovanou zeleninou nebo chutného pstruha na grilu? Dopřejte si obojí v klidu svého domova. Už nemusíte hledat restauraci, která nabízí grilované pochoutky.


Tento univerzální spotřebič od Catleru dokáže nahradit jak barbecue, tak i kontaktní gril během vteřiny. Kontaktní gril Sage 800GR je vybavený funkcí, která umožňuje zajistit horní desku v určité výšce nad spodní deskou. Díky této funkci lze použít kontaktní gril také ke grilování křehkých potravin jako např. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Podívejte se na novinky v kategorii.

POZOR TENTO MODEL SE JIŽ PRODÁVÁ POD OZNAČENÍM SAGE800GR! Detailní popis produktu. Gril je všestranne využiteľný a vďaka nemu dokážete pripraviť lahodné pokrmy od ľahkých raňajok až po. Vyhrajte kurz vaření s mistrem! Hledáte kompaktní gril pro náročné?


Tak to jste na správné adrese. A vězte, že si vás získá již při první grilovačce. Je ideálním pomocníkem při přípravě rozmanitých grilovaných pokrmů, mj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky