středa 21. prosince 2016

Magnetická knížka krtek a roční období

Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Pro hodnocení se přihlaste nebo zaregistrujte. Krtek a roční období - magnetická knížka 0. Recenze: Buďte první, kdo ji napíše. Vezmi své magnety a vytvoř legrační příběhy! Magnetická knížka obsahuje magnetických stra.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Bleskové dodání, osobní odběr ZDARMA a dárky za nákup.


Prodáváme školní a kancelářské potřeby, knihy, učebnice a odbornou literaturu, výtvarné potřeby, hry a hračky, doplňky pro bydlení a dekorace, tiskopisy, formuláře a další. Interaktivní mluvící kniha z edice Kouzelné čtení, se kterou se děti již od let dozvědí spoustu. Autorem je Zdeněk Miler.


Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Pro děti nebude problém poznat různá roční období pomocí knížky s magnetkami Krtka a jeho kamarádů, které se vkládají do příslušných obrázků na magnetických stránkách. Knížka obsahuje magnetických stran, zábavné příběhy a více než magnetů. Střídání ročních období , délka dne a noci.


Jak nás klame intuice (Provaz kolem země, koleje, paradox narozenin) s docentem Mirko Rokytou - Duration: 36:57. Popis: Krásná magnetická knížka , magnetická tabule s krtkem. Možné zaslat přes zasilkovnu za 65.


Magnetická knížka krtek a roční období

Ve výborném stavu, s běžnými známkami opotřebení. Poznejte, co všechno umí udělat pomocí knížky s magnetkami, které se vkládají do příslušných obrázků na magnetických stránkách. Jaro, léto, podzim, zima. This feature is not available right now.


Please try again later. Běžná cena 2Kč Cena Kč. Kniha je kompletní, nepoškozená, v perfektním stavu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Přihlášení Registrovat.


Zábavná knížka s magnetkami Krtka a jeho kamarádů, které se vkládají do příslušných obrázků na magnetických stránkách. Jednotlivými magnetickými díky, kdy dítě přikládá dle černobílého vzoru, krásné básničky o ročním období , žádný dílek nechybí, pouze růžek u titulní stránky je ohnutý, viz foto, ale žádná hrůza. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Jinak vše ostatní v pořádku. Didaktis Plakát času a ročních období.


Kdo napsal knihu Krtek pracuje? Mac Donald Betty-Paní Láryfáry. Formánek Josef-Létající jaguár. Vondruška Vlastimil-Klášterní madrigal. Twain Marek-Dobrodružství Toma Sawyera.


Brown Sandra-Tichý muž. Karel-Devatero pohádek a ještě jedna. Ušetrite až oproti bežným kníhkupectvam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky