pátek 2. prosince 2016

Kanystr obi

Kanystr není schválen pro účely skladování pohonných hmot. Jednoduše zvolte jinou prodejnu z dolního seznamu, nebo zadejte Vaše PSČ, nebo Vaše bydliště. Má plnicí objem cca litrů a může být uložen v autě.


Plastové kanystry o objemu 1 2 nebo litrů vhodné na vodu, naftu, olej, phm. Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě nakoupíte. Kanystr litrů, víčko DIN 9 s integrovaným madlem, včetně výpustného ventilu.


Rozmeěr 2x 1x 3mm- 63K. Skladem modelů od oblíbených značek např. Outwell, Vango, Easy Camp.


Nestohovatelné plastové kanystry o objemu litrů včetně uzávěru jsou vhodné ke skladování a přepravě. Všechny informace o produktu Kanystr ORION kanystr na vodu l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze ORION kanystr na vodu l. Rybářský kanystr na vodu Faith 15l s ventilem Kanystr. OBI Palivový kanystr l. Robustní velký polyethylenový kanystr na vodu se speciálním uzavíratelným ventilem.


Objem kanystru až litrů s velkým plnicím otvorem, takže můžete snadno nalít vodu i pod velkým proudem. Velký výběr naleznete online na BauMax. Každý plastový kanystr vyniká svou kvalitou a pevností materiálu. Díky svému tvaru zajišťuje perfektní stabilitu, možnost stohování a bezpečnou paletizaci.


Kanystr plastový litrů je dobře skladný v autě a taktéž dobře se z něho pomocí hubice nalévá benzin do nádrže vozidla. Jsem s tímto velmi spokojen,neboť dříve jsem vozil kanystr plechový litrů,který zbytečně zabíral velký prostor v kufru vozidla. Jejich výhodou je snadná manipulace a stohovatelnost.


Vhodné pro přepravu a skladování tekutin. Svojí konstrukcí a provedením vhodný jako distribuční obal. Pojistka vždy lehce ukazuje neporušenost obalu. Party stan, nůžkový stan, zahradní altán , skládací stůl, prodejní pult, campingový stolek, kempingový stůl.


Realizujeme dřevěné zahradní domky a altány všech typů vč. Obi nabízí akční zboží, kuchyne katalog skleněný altán skříně do pokoje zahradní altány a přístřešky obi zahradní altány náhradní plachty. Primárne je kanister určený na uskladnenie, prevoz a prenos pohonných hmôt (PHM) ako benzín a nafta. Jistota je jistota, a proto je dobré s sebou vždy vozit alespoň jeden kanystr naplněný příslušnou pohonnou hmotou. Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr , v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte do nádrže.


Plastové sudy nabízíme pro zahrádkářské účely, do potravinářského, případně do chemického, elektrotechnickém či automobilovém průmyslu. Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). Plastové potravinářské sudy se šroubovacím či odnímacím víkem jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných, sypkých, kusových a pastovitých hmot v chemickém, potravinářském průmyslu či zemědělství. Z důvodu příprav na otevření prodejen nebude dočasně možné rezervovat si zboží na prodejně.


Zákazníky, kteří už zboží mají rezervované na prodejně, kontaktujeme a domluvíme s nimi termín vyzvednutí. V JYSKu najdete vše pro vaši zahradu ! Venkovní nábytek , polstry , slunečníky a další za nízké ceny. Prodej deštníků i zboží z letního programu ( polstry , slunečníky a zahradní nábytek ) je v Čechách a. Lepidla na obklady a dlažby, flexibilní lepidla: k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky