čtvrtek 15. prosince 2016

Konvektomat retigo bazar

Prezentace parních konvektomatů Retigo Vision s… 19. Showroom firmy RM Gastro - JAZ s. DA použitý, celkově servisován, plně funkční. Nástřikový model, vývin páry pomocí nástřiku vody. Na výběr z mnoha varných procesů jako je vaření v páře, kombi vaření, pečení.


Jednoduché a intuitivní ovládání se zobrazením základních funk.

Modelová řada Retigo Blue Vision a Retigo Orange Vision se na první pohled liší stylem ovládání. U Retigo Blue Vision se konvektomat ovládá pomocí grafického dotykového displeje podobně jako u chytrých mobilních telefonů. Konvektomaty Retigo Orange Vision se ovládají pomocí jednoduššího displeje. Bar představuje oblíbené centrum v každém gastro provozu. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen.


B 6b,BLUE VISION- injekčný bojlerovy s podstavcom , digestorom a zmäkčovačom. K nemu dodáme aj tácky (náš zlepšovák) na výrobu knedli ,čistiaci prostriedok Active cleaner 70ks a náhradný diel dotykový panel. S konvektomaty Retigo Vision máte jistotu, že výsledek vaření bude vždy skvělý.

Připravená jídla mají perfektní barvu, jsou šťavnatá, křupavá a zdravě připravená s minimem přidaného tuku. Konvektomat Retigo Vision Vám nabízí skvělou kombinaci funkčnosti, výborné ergonomie a atraktivního vzhledu. Všechny klasické funkce pečení, pečení s párou, udržování a mnoho dalšího.


Díky několika možným typům konvektomatů Vám zajistíme, že právě tento přístroj Vám bude nenahraditelnou pracovní silou. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů konvektomat. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty konvektomat - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Vrátit se zpět do obchodu Přihlášení k vašemu účtu. Stroje - Retigo konvektomat bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Prodám roky používanou paro-konvenční pec ( konvektomat ) značky Bartscher dovezený z Německa. Je v perfektním stavu, používaný v domácnosti, nikoliv v gastro podniku. Profesionální řada konvektomatů Retigo Vás překvapí svými funkcemi a jednoduchostí ovládání.


Z této řady Vám nabízíme konvektomaty Retigo Orange Vision, u které se vychází z požadavků uspokojit i uživatele s nižšími nároky na množství funkcí, ale s důrazem na perfektní kvalitu a jednoduchost ovládání. Company Retigo is with over years history one of biggest manufacturers of Combi Ovens. Our products are well known for their top quality and reliability.

Díky páře a horkému vzduchu nebo jejich kombinací bude jídlo zdravější a chutnější. Kombinace unikátních technických řešení uspoří uživateli peníze a zároveň pomáhá šetřit životní prostředí. Profi gastrotechnika v Košiciach. Pec na pizzu, automatické kávovary, výrobník ľadu a iné.


Zabezpečíme gastro servis a ponúkame gastro bazár. Díky tomu má konvektomat velmi pozitivní vliv na ekonomiku podniku. Profesionálny rad konvektomatov RETIGO Vás prekvapí svojimi funkciami a jednoduchosťou ovládania. Z tejto rady Vám ponúkame konvektomaty RETIGO Orange Vision, u ktorej sa vychádza z požiadaviek uspokojiť i užívateľov s nižšími nárokmi na množstvo funkcií, ale s dôrazom na perfektnú kvalitu a jednoduchosť ovládania. Elektro - Prodam konvektomat bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Je prvý a doposiaľ jediný konvektommat , varný systém na svete s inteligenciou a príprava pokrmov v konvektomate RATIONAL.


Vybavení pekáren, cukráren a gastro zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky