pátek 30. prosince 2016

Domo do 42325 pc

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. LCD display je velký a modře podsvícený, takže vás vždy bude informovat o všem, co potřebujete vědět. Plně automatický zavařovací hrnec, po dosažení požadované nastavené teploty se automaticky spustí zavařování po nastavenou dobu.


Plne automatický zavárací hrniec, po dosiahnutí požadovanej nastavenej teploty sa automaticky spustí zaváranie po nastavenú dobu. Objem hrnca je litrov. Hrnec má displej, časovač a jeho. A DOMO teljesen automatizált modelljével gond nélkül rakhatja el befőttjeit télire, akár kezdőként is. A DOMO elektromos befőző edény egy olyan segédeszköz, amely egyetlen konyhából sem hiányozhat.


A legbonyolultabb folyamatokat is megkönnyíti. Po dosažení nastavené teploty se automaticky spustí zavařování po nastavenou dobu - jednou nastavíte a spustíte a hrnec si vše ohlídá sám. Pro mne je ta nízká teplota dost důležitá. Díky zavařování si můžeme uchovat vlastní úrodu po celý rok.


Zapomeňte však na zastaralé postupy, s plně automatickým zavařovacím hrncem Domo připravíte zavařeniny na zimu bez problémů i jako naprostý začátečník. Kompótok, lekvárok, bébiételek… Újra divatba jött a házi befőttek készítése. Nie je to len o zaváraní Vďaka výpustnému kohútiku s vynímateľnou zátkou sa dá hrniec okrem klasického zavárania použiť i ako varič na čaj alebo ako pomocník pri stáčaní vareného vína. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


LCD displej je veľký a modro podsvietený, takže vás vždy bude informovať o všetkom, čo potrebujete vedieť. Free delivery for many products! Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Hrniec má displej, časovač a jeho spracovanie je veľmi kvalitn.


Nerezový plně automatický zavařovací hrnec s plastovým výpustným kohoutem. Máte na zahrádce velkou úrodu a přemýšlíte, co s ní? Tento tradiční způsob uchovávání potravin je stále velmi oblíbený.


V zavařovacím hrnci Domo můžete zavařit kompoty, džemy, zeleninové směsi, houby, maso, ale i kompletní. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pozrite si skúsenosti ostatných, spotrebiteľský test a naše hodnotenie.


Zavárací hrniec s typickým dizajnom, no. Nebo je tam psáno víčkovat ihned po sterilizaci,což mi není úplně jasné. Zavařuji dle mého selského rozumu a praxe.


Dám vodu asi do poloviny spodní vrstvy sklenic,samozřejmě zavíčkovaných,nastavím program a zapnu. Součástí je také praktický, modře podsvícený displej. Na termostatu pohodlně.


Případné dokončení programu je oznámeno zvukovým. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Tenhle drobek v nerezovém provedení o objemu litrů dokáže efektivně zpracovávat velké množství kompotů, marmelá dětské výživy a dalších dobrot.


Zboží značky DOMO se prodává ve více jak 40ti zemích světa. Domo nenásilně kombinuje design s funkčností kuchyňského nádobí, které je každodenně používáno. Dominantou značky jsou především pánve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky