neděle 18. prosince 2016

Prodám nerezový hrnec 50 l

PRODÁM nerezový vysoký gastro hrnec o objemu 50l, je vhodný na všechny typy varných ploch, včetně indukce. Vhodný do myčky nádobí. Jejich výroba splňuje nejpřísnější evropské normy týkající se technologie výroby a použit. Cena za 50l 3kč , 22l 1Kč.


Hodnocení produktu:. Kvalitní nerezový hrnec je se sendvičovým dnem. Hrnec je vhodný na Všechny typ. Onpira Nerezový hrnec s poklicí - zesílené dno l - x cm.


Zesílená kvalitní řada nerezových hrnců Onpira najde uplatnění v kuchyních, průmyslové výrobě, při vaření piva nebo jako nádoba na med. U této verze hrnce byly zesíleny okraje a síla dna na mm. Základní kvalitní řada nerezových hrnců Onpira najde uplatnění v kuchyních, průmyslové výrobě, při vaření piva nebo jako nádoba na med.


Nerezový kotlík na přípravu domácích džemů, marmelá chutneys nebo polévek. Samotný hrnec je velmi prakticky řešený pro použití na ohni, má také velmi praktický nalévací zobáček, lze jej snadno zavěsit nad oheň pomocí madla, které je navíc možné aretovat ve třec. Nízký nerezový hrnec SILVER se sendvičovým dnem 7mm bez poklice 5L,. Tomgast hrnec s výpustným ventilem a poklicí l. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.


Popis: Dobrý den, nabízím k prodeji profesionální italský nerezový hrnec o objemu 50l. Stroje - Nerezovy hrnec bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Balení obsahuje také nerezovou pokl. Prohlédněte si aktuální inzeráty hrnec nerez.


U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Nerezové hrnce odolné proti poškrábání a korozi, lehké, mamí moderní design.


Nerezové nádobí je hygienické, snadno se čistí a udržuje, nechytá pachy. Vyberte si nerezový hrnec podle průměru, objemu, zaměření nebo značky. Nerezový hrnec , který má díky svému velkému objemu označení gastro, je vhodný i do restaurací, školních jídelen apod. Silné dno je vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce.


Extra pevné úchyty, poklice, která lépe drží u hrnce. Dva tlakové hrnce z kvalitního leštěného nerezu s příslušenstvím pro vaření v páře a mnoha praktickými funkcemi pro jednoduchou manipulaci a bezpečné vaření. Prodám smaltovaný hrnec 50L s poklicí. GASTRO Nerezový hrnec l. Tepelně sendvičové dno.


Gastro nerezový hrnec. Slouží zejména k přípravě doma nakládaných pokrmů, jako jsou kvašáky, utopenci, ryby, sýry a další lahůdky nakládané do oleje nebo octového nálevu. Vysoký smaltovaný hrnec s poklicí a objemem l je vyrobený pod značkou Metalac. Smalt je odolný proti poškrábání, má hladký neproměnlivý povrch bez pórů, jednoduše se čistí, má dlouhou stálost barvy a vysokého lesku.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky