pondělí 6. února 2017

Befo profi 11211

Mimo tuto dobu jsou dveře UZAMČENY. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Více informací o elektrických otvíračích FAB Befo najdete v datasheetu. K otevření (odjištění) zámku stačí krátký (mžikový) el. FAB PROFI s momentovým kolíkem odjistí, a tím je v poloze ODBLOKOVÁNO. Specializovaný distributor integrovaných bezpečnostních systémů v ČR.


DOMOVNÍ TELEFONY A PŘÍSLUŠEN. BeFo (FAB), Klíče, zámky Vodňany s. Prosíme zákazníky, aby se před objednáním většího počtu kusů předem informovali na dostupnost zboží. Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní. Nebojte, žádným nepříjemným spamem vás obtěžovat nebudeme.


BeFo PROFI s momentovým kolí­kem odjistí­, a tí­m je v poloze OTEVŘENO. UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, tímto Vás informujeme o převedení internetového obchodu Oxe. Profi , N12V DC - specifikace.


Tato změna nemá žádný vliv na Vaše objednávky. Mimotuto dobu jsou dveře BLOKOVÁNY. V poloze OTEVŘENO jen po dobu trvání napěťového impulzu – to je pouze po dobu, po kterou je stisknuto patřičné tlačítko na ovládacím zařízení.


Je v poloze ODBLOKOVÁNO jen po dobu přivedení napájení. Přepnutím páčky do polohy ZAVŘENO pracuje stejně jako všechny modely el. Použití: Zejména tam, kde je častý průchod dveřmi během dne a bez nutné kontroly vstupu osob.


Po skončení nekontrolované doby, lze mechanicky přepnout el. Vchodové dveře kanceláří, domů, kde je požadován kontrolovaný pohyb osob. UZAMČENY - vhodný k použití do vchodových dveří kanceláří a. Výrobce: FAB BeFo nízkoodběrový s mechanickou blokádou, 8-12V DC. Po přivedení elektrického proudu do otvírače FAB BeFo se pomocí cívky uvolní protikus západky ve dveřní zárubni a dveře se tím otevřou.


Přihlásit se Vyhledávání. Ceny jsou s DPH K pokladně. Napojení na domovní telefony, dálková ovládání. Vhodný k videotelefonům. PROHLÁŠENÍ O SHODĚ podle ust.


Elektronický otvírač dveří je skladem. Uvolnění západky zámku může být provedeno tlačítkem domácího telefonu nebo. BEFO , dveřní otevírače, nízkoodběrový el. Dear customer, we have noticed that you do not have javascript on at your computer. Umožňuje mechanické nastavenie páčky do polohy OTVORENÉ alebo ZATVORENÉ.


V polohe OTVORENÉ vhodný pre stály priechod bez použitia el. Prepnutím páčky do polohy ZATVORENÉ pracuje rovnako ako všetky modely el. FAB BEFO lišty k zámkům Otvírače Effeff Reverzní otvírače FAB BEFO Otevírače dveří FAB BEFO PROFI Otevírače dveří FAB BEFO KLASIK Protipožární a celoocelové otvírače Otevírače dveří FAB BeFo 16.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky