středa 1. února 2017

Box na potraviny

Box na potraviny

Tyto designové promyšlené a velice praktické dózy a zásobníky od značek Bergner, Kela, BerlingerHaus nebo Stoneline jsou pomocníky každému, kdo se rád pohybuje v kuchyni. Tyto dózy a zásobníky jsou také esteticky velmi pěkné, takže je můžete využít jako dekoraci a zpříjemnit si tak. Plastový box na potraviny. Součástí každé sestavy je mřížk. K organizaci a skladování potravin ve vaší kuchyni je určena tato kategorie, ve které si můžete vybrat z široké škály dóz a boxů na potraviny.


Box na potraviny

Zvolte si přesně ty, které potřebujete. Nabízíme dózy plastové, skleněné, hranaté, kulaté. Můžete vybírat z různých tvarů a materiálů. Dózy lze umístit nejen do police. Elektrický ohřívací box na jídlo LunchBox.


Představujeme praktickou elektrickou krabičku na jídlo! Praktický jídlonosič, v němž si přinesený oběd ohřejete nebo ho uchováte teplý, nemusíte se starat o dostupnou mikrovlnku. Skvělá pomůcka pro ty, kteří si nosí domácí obědy do práce a potřebují si ho snadno ohřát. Praktický přenosný box na potraviny , se kterým snadno přenesete chlebíčky, upečený koláč, sladké i slané zákusky.


Box na potraviny

Dokonale těsnící víko zaručuje čerstvost potravin a bezpečnost při přepravě. Neobsahuje BPA a je 1 hygienické, vhodné do myčky. Box na jedlo Reisenthel Thermocase Navy. Je čas na dlhú prestávku! Sendviče, občerstvenie a obed si dlhšie uchovajú sviežosť a chuť v prenosnej chladiacej taške na potraviny.


BOX 1ml, z odolného plastu. Chcete vědět, zda je cena Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? V katalógu nemáme podrobnejšie informácie box na potraviny. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod.


Piknikový box využijete na přepravu potravin při výletech, k vodě, ale také pro přenášení chlebíčků, jednohubek či sladkostí při přípravách na oslavu nebo návštěvu. Víko je opatřeno dvěma držadly pro pohodlné nošení, boxy jsou spojeny pevnými klipsy. Prenosný box na potraviny Praktický prenosný box na potraviny , s ktorým ľahko prenesiete chlebíčky, upečený koláč, sladké i slané zákusky. Vďaka vkladacej podložke s otvormi sa potraviny v boxe nezaparia a ľahko ich aj s podložkou vyberiete.


Dva stohovatelné boxy nad sebou, uchycení pevnými klipy, sklopné ucho ve víku pro snadné přenášení. Zvládněte úklid na jedničku s plastovým boxem C Box XL Quotes. Víko uzavíratelné na klipový systém ochrání oblečení, boty i hračky od prachu.


Sada tří dóz na potraviny od značky Heidrun. Lze použít do mikrovlnné trouby, ch. Dóza NIZA 7L je praktickým pomocníkem ke skladování mouky, luštěnin, těs. Súčasťou každej zostavy je mriežka s ušami pre ľahké vyberanie obsahu boxu.


Veko je opatrené dvoma držadlami pre pohodlné nosenie, boxy sú spojené pevnými klipsami. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Možno ich bez problému vložiť do mikrovlnnej rúry, či rúry na pečenie (bez veka).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky