pondělí 27. února 2017

Robotické vysavače s vytíráním

Robotické vysavače vždycky lépe obstojí na tvrdé podlaze než na koberci. S kratšími koberci si většina poradí dobře nebo alespoň obstojně, koberce s vyšším vlasem ale už mohou být problém. Výdrž se pohybuje kolem 1až 1minut a současně s tím disponují funkcí automatického dobití v průběhu vysávání a následného pokračování.


Funkce robotického vysavače – zde je výběr opravdu rozmanitý. Jedná se například o funkce založené na senzorech a virtuálních senzorových stěnách (proti pádu ze schodů, proti narážení do překážek, detekování skvrn a jejich následné důkladnější vyčištění,.). Nasaďte ji místo hubice s kartáčem a ušetříte si práci s čištěním kartáče, na který se často namotávají chlupy a vlasy. Problém nejsou tvrdé podlahy ani koberce. Díky velkému kartáči umístěnému vepředu si robotický vysavač Electrolux poradí s každou nečistotou.


Chcete si robotické vysavače vyzkoušet, máte zájem o zapůjčení? Napište nám nebo zavolejte a my vám půjčíme robotický vysavač domů na vyzkoušení. Důvěřujte obchodu s tradicí! Autorizovaný e-shop roboticky-vysavac. Vítejte na stránkách specialistů na robotické vysavače.


Pokud hledáte robotický vysavač nebo potřebujete poradit tak jste na správném místě. Jsme tým plný odborníků, kteří jsou ochotni se Vám plně věnovat a zodpovědět všechny Vaše dotazy. Pokud nevěříte přijďte se osobně podívat na některou z našich prodejen. Obvykle mají problém s usazenými nečistotami v koberci, na běžný úklid jsou ovšem vhodné. Pokud potřebujete zevrubný úklid domácnosti, zaměřte se na bezsáčkové vysavače.


Jaké druhy filtrů mají robotické vysavače ? Filtr ve vysavači slouží k oddělení nečistot a vzduchu, který vysavač nasaje. Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné vysavače s vytíráním Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší vysavače s vytíráním Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v vysavače s. Modely, které zvládnou jak suchý, tak mokrý úklid jsou označovány za hybridní robotické vysavače s mopem ( s vytíráním ). Odlišnou verzí je pak robotický mop. V obou případech je navigace a způsob pohybu po místnosti jedním z hlavních kritérií, ovlivňující celkový výsledek, především u většího a členitého bytu.


Robotické vysavače s vytíráním

Velmi pokročilé modely se špičkovou výbavou. Tyto modely jsou vhodné pro velmi náročné uživatele. Nejvyšší kategorii opanují značky jako iRobot, Xiaomi či Neato. Dnešní uspěchaná doba klade na běžnou údržbu domácnosti nemalé nároky.


Právě proto je třeba si jej co nejvíce a efektivně zjednodušit. Naše nabídka Vám předkládá velmi snadné řešení! A co dalšího vysavače robotické vlastně mají? V případě koberců je možné vysávat jen koberce s krátkým vláknem, které je maximálně až centimetrů, navíc to zvládnou jen výkonnější modely.


S funkcí odloženého startu můžete úklid naplánovat až na čas, který vám vyhovuje – v y přitom vůbec nemusíte být. Přestože se některé robotické vysavače na koberce prezentují jako velmi účinné, většina z nich si poradí jen s koberci s krátkým vlasem ideálně do cm. Ve většině případů se vyšší prodejní cena dobře promítá do kvality vysavače , nicméně i model za výhodnou cenu může přinést překvapivě dobré výsledky. Zkrátka, s tímhle robotickým vysavačem můžete zapomenout, že nějaké vysávání vůbec existuje.


Jak vybrat robotický vysavač? Jejich možnosti, zejména v oblasti výkonu, jsou ale zatím poměrně omezené a nelze je v tomto směru srovnávat s. S hlučností to není žádná tragédie, protože robotické vysavače jsou poměrně tiché, takže o nich během jejich činnosti v podstatě ani nevíte, maximálně když vám prosviští třeba kolem nohy. Oproti klasickým vysavačům jsou tišší z toho důvodu, že nemají tak velký sací výkon. Taky bych chtěla robota,a čekám,až vychytají mouchy,buď nějakého,který by dělal oboje,nebo dva,ale důležitější pro nás by byl vysávací…Sousedka má ten vytírací,teď zrovna nevím,který typ,ale po tom roztoku jí lepí podlahy,tak dává jen vodu. Někde jsem četla,že ty levné do tisíc nemá vůbec cenu kupovat.


Lze je kombinovat s odnímatelným mopem, pro vytírání a vysávání jedním tahem. Všechny modely mají rotační kartáč, díky kterému doručují perfektní výsledky i na kobercích. Mají chytrou navigaci a senzory proti pádu ze schodů.


Protože trh s nimi je široký, přinášíme také rady a tipy, jak vybrat vysavač. Ušetřete za nákup vysavačů. Lacné robotické vysávače dokážu udržiavať iba pevné podlahy (dlažbu, laminát, PVC, drevo), vyspelejšie si poradia aj s kobercami. Tyčové a ručné vysávače Ide o menej výkonné vysávače, ktoré nie sú vhodné na vysávanie veľkých plôch.


Správný výběr vysavače je třeba zvážit, zda už máte v domácnosti podlahy, koberce, nebo v rodině alergika, či domácí zvířata. Nabídka je široká, vybírat si můžete od klasických (kapesní, bezsáčkový, cyklonový), až po menší tyčové nebo ruční. Zvláštní kapitolou jsou automatické a inteligentní robotické vysavače.


Je jen na Vás, který z nich se hodí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky