středa 8. února 2017

Expresní doručení dopisu česká pošta

Za zásilku EMS Česká pošta odpovídá do výše sjednaného limitu odpovědnosti, tj. Informace o dodání nebo stavu vaší zásilky jsou dostupné následující den po dni podání zásilky. Vaše zprávy rychle doručíme a pomůžeme vám potvrdit i to, kdy jsme adresátovi zásilku předali. Velikostní kategorie S (nejdelší strana do cm), M (nejdelší strana do cm).


Fungujeme na 1 i za karantény! Naše společnost i nadále pokračuje v doručování.

Situaci pečlivě sledujeme. Jako Doporučenou zásilku do zahraničí je možné spolehlivě zasílat dokumenty, drobné předměty a další zboží. Za tuto zásilku pošta odpovídá od podání po dodání. Za škodu vzniklou na zásilce pošta odpovídá až do výše 9Kč. Služba Cenný balík do zahraničí je určena zejména pro zasílání peněz, drahých kovů a kamenů, šperků, cenných papírů, apod.


Pošta za zásilku odpovídá až do hodnoty udané odesílatelem. Hledáte nejlevnější cenu balíku pro vnitrostátní a zahraniční doručení ? Použijte náš přehledný kalkulátor poštovného, který srovnává více dopravců!

Doporučené zásilky i do aplikace PodáníOnline, která umožňuje zpracování podacích dat k zásilkám a následně jejich předání online formou na podací poštu. Po ukončení zpracování a odeslání dat k zásilkám zákazník pouze fyzicky předá zásilky na podací poštu. Díky doručovacím informacím k adrese lehce zjistíte, kdy na zadaný adresní bod probíhá doručování balíků, či jak má správně zapsaná adresa vypadat. Doručovací informace k adrese.


Samozřejmostí vnitrostátní přepravy je možnost terminovaného doručení i speciální řešení na míru. Doposud bylo toto doručení standardní službou pro všechny za stejnou cenu, nově si ale zákazníci od února připlatí korun. Za „prémiový“ dopis do gramů tak zaplatí korun. Již několik let Česká pošta úspěšně poskytuje službu DopisOnline, která umožňuje bezkontaktní elektronické podání listovních zásilek.


Základním principem této služby je vytvoření dopisu v PDF, nahrání tohoto. Praha - Česká pošta od začátku ledna zdraží některé základní služby. Cena obyčejného dopisu se v lednu nezmění, nicméně od února podnik zavádí dvourychlostní doručování, v jehož rámci bude doručení do druhého dne stát o sedm korun více. Doslání uložené zásilky.


Pokud již byla zásilka uložena na vaší ukládací poště, máte možnost požádat o její doslání na libovolnou adresu v ČR. Potřebujete dodat zásilku na jinou adresu, než vám byla doručena? Pro upřesnění, pošta A doručuje na adresu B - tj pošťačka chodí z této pošty. Neptejte se proč sem jej posílal když to bylo prakticky pár ulic vedle, prostě proto.


DHL Express nabízí přepravu zásilek, sledování zásilek, kurýrní doručovací služby.

Odešlete a sledujte své zásilky a zjistěte vice o našich kurýrních službách. Ještě dnes doručíme nonstop Meziměstská bezprostřední přeprava kvapných zásilek narychlo - v nejkratším čase, ve stejný den. Komu by stačilo, že dopis nedorazí adresátovi druhý den, ale o den později, ušetřil by na poštovném.


Novinářům to po pátečním jednání s premiérem Andrejem Babišem (ANO) řekl generální ředitel České pošty Roman Knap. Model v současnosti pošta testuje. Za doručení dopisu či pohlednice do druhého dne si lidé budou muset připlatit.


Od února bude doručovat za současnou cenu standardně až po dvou dnech. Vedení pošty tvrdí, že se inspirovalo v zahraničí a dvourychlostní doručovaní je nutností, protože současný systém je drahý. Státní podnik Česká pošta čekají zásadní změny. Ze ztrát se touží dostat do zisku, chce posílit v přepravě balíků.


Navíc zvažuje, že odstěhuje svou centrálu z centra na okraj Prahy. I kvůli tomu se šéf pošty Roman Knap v pátek setká s Andrejem Babišem (ANO) a premiérovi ukáže pozemky v pražských Malešicích, jež firma nabízí k vybudování zvažované. Pro poslání doručeného psaní je třeba vyplnit podací lístek (klikni pro návod na vyplnění). Doporučené psaní patří k nejběžnějším službám, které poskytuje Česká pošta.


Pokud používáte zákaznickou kartu České pošty , vyplňovat podací lístek nemusíte a ušetříte Kč z každého doporučeného psaní. Pokud nejde o balík do ruky nebo na poštu, u kterého garantuje doručení do hodin, má ve svých podmínkách až 30denní doručovací lhůtu. Pak můžou spotřebitelé podat reklamaci na pobočce České pošty, která má na její vyřízení 30. Pozor na “ doručení fikcí” Ve správním řízení u přestupku se nelze povinnosti vyhnout tím, že úřední dopis nepřevezmete.


Jak dlouho trvá doručení doporučeného dopisu ? Ahoj, zajímalo by mě, jestli je daná nějaká lhůta, do které musí pošta doručit doporučený dopis? U:fona a schválně jsem se na poště ptala, jestli dopis dojde do druhého dne, paní mi řekla, že by dopis měl do druhého dne adresátovi přijít. Webové stránky PoštaOnline nabízí online služby České pošty, včetně užitečných online nástrojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky