pondělí 13. února 2017

Sušené jablečné plátky

Sušené jablečné plátky – sušené ovoce. Hledáte zdravé mlsání na cesty, do práce i pro chvíle pohody? Naše křupavé jablečné plátky jsou správná volba.


Spousta energie, málo kalorií. Vyrábíme v 20g a 40g balení. Z jogurtu, zbylého ovoce nebo zeleniny je možné udělat pyré, to osladit a okořenit a vyrobit výživné přesnídávky s vysokým obsahem energie.

Jablka omyjeme osušíme, vyjmeme jadérko a krájíme na pěkné tenké plátky. Usušené vyjmeme a odložíme do nádobky a průběžně papáme. Jablka oloupejte a nakrájejte na plátky , banán na kolečka. Rozinky vyperte a zalijte horkou vodou.


Mandle společně s lněným semínkem vložte do chopperu a rozmixujte na střední hrubost. Přidejte kousky jablka i banánu. Vše promixujte, ale dejte pozor, abyste nevytvořili jemnou kaši. K základu přidejte vymačkané.


Občas si třeba na výlet kupujeme tyhle jablečné trubičky.

Nedávno mne napadlo, že by neměl být problém vyrobit si je doma, a třeba je ještě nějak obohatit. Pasta se pak natře v tenké vrstvě na pečicí papír a nechá se schnout. Uložte si sušené jablečné plátky Twiggy do svého jídelníčku zdarma. Skvělá alternativa sladkých cukrovinek pro děti.


Je-li příliš hustá, můžeme zředit vodou nebo ovocnou šťávou. Ovoce rozmixujeme na kaši. Výsledné pyré by mělo být husté.


Omytá jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a natlučených částí. Takto připravená jablka si pokrájíme na plátky (měsíčky) široké cca mm - mm a skládáme na mřížku nebo plech s pečícím papírem - těsně vedle sebe. Nejvhodnější doba na přípravu křížal je s nástupem topné sezony, jelikož doba schnutí se. Uložte si ALESTO Štýrské sušené jablečné plátky do svého jídelníčku zdarma.


Jablečné sušené plátky 1kg množství. Sušená jablíčka jsou objemná a lehká. Vhodné jako pamlsky pro koně, nebo můžete přidávat do vlastních müsli. Pro výrobu křupavých jablečných plátků používáme jablka z našich sadů.


K získání kg sušených jablek je použito kg jablek čerstvých. Dodáváme ve 20g a 40g sáčcích. Produkt je oceněný značkou KLASA.

Příchuť pro ty, co to mají rádi ostré. Udělat si doma sušené ovoce je lehké a levné. Křížaly nejsou pouze usušená jablka, ale sušené plátky různých druhů ovoce od nejznámějších jablek přes hrušky, švestky, třešně až po meruňky, broskve a. Bio sušené ovoce - jablečné chipsy.


Jablka pochází výhradně z ekologického zemědělství. Neváhejte objednat kvalitní biopotraviny Alnatura, nyní jednoduše online. Nabízíme nejen kvalitní zdravé potraviny od českých výrobců. Třídí se, promívají se mikrobiologicky kontrolovanou vodou, vybírají a potom sa přirozeně suší za kontrolovaných výrobních podmínek. Jahody lyofilizované 25g = (mrazem sušené ) RAW, země původu: Čína, chuť: sladké, křupavé, použití: müsli, snídaně, kaše, zdravá strava.


Velkoobchod: PETRUSKA, a. Bez éček, bez přidaného cukru, bez lepku, vegan OK, 1 přírodní. Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky