středa 22. února 2017

Šablony na kapučíno

Použití šablony je jednoduché. Jestliže váš šálek cappuccina je hotov, tak si vyberte šablonu a položte ji na okraj hrnku a zlehka posypte mletou skořicí nebo kakaem. Tentokrát nám ukáže triky ako spraviť pekné vzory na vaše kapučíno. Vynikající pro stylové zdobení pěny na cappuccinu, zvolenou šablonu přidržte těsně nad pěnou a zlehka posypte jemně umletou skořicí nebo kakaem. Opatřeno kroužkem pro snadnou manipulaci a zavěšení.


Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. Cez eshop kúpite za cenu. Sady s vlastnou potlačou vyrobíme na objednávku. Biele šablóny na kapučíno , ktoré sú vyrobené z plastu. Súčasťou balenia sú motívy šablón.


Rozmery produktu sú 90x1mm. Doprava zadarmo nad 50€. Gol ks v Zlatá z Nerezová oceľ od Nicolas Vahé nakupovať online odoslanie zdarma top kvalita 1dní na vrátenie Objavte už dnes na WestwingNow. Pro stylové zdobení pěny na cappuccinu, zvolenou šablonu přidržte těsně nad pěnou a zlehka posypte jemně umletou skořicí nebo kakaem.


Cukrářské potřeby,suroviny,barvy,jedlý papír,cukrářské hmoty,polevy,cukrářské zdobení,vykrajovátka,formy,patchwork,kuchyňské pomůcky,svíčky. Vyznejte svou lásku cappuccinem! Pozvedněte cappuccino na výjimečný šperk mezi horkými nápoji a získejte srdce své lásky! Podle šablony dvojmo střihneme svrchní část i vnitřní část, a taky z boku o kousek kratší díl na kapsu, do který pak můžeme vkládat něco jako filtr. Jednotlivý díly lícem k líci sešpendlíme ve středovém oblouku a cca půl centimetru od kraje sešijeme.


V balení najdete různých šablon na přípravu obrázků na kapučíno nebo kávu. Připravte si kávu jako v té nejlepší kavárně a překvapte tak své přátele. V sadě pak dostanete i sítko, do kterého můžete dát kakao, skořici nebo jiné koření pro dekoraci.


Popis: Nepoužívaná šablona na cappuccino ve tvaru srdce. Osobní převzetí Praha nebo okolí Neratovic, v případě zájmu mohu zaslat poštou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Predám nepoužívané šablóny na kávu. Ide o kusov s rôznymi motívmi. Po dohode je možný osobný odber v ZM alebo NR.


Posielam aj na dobierku, potrebné si je však pripočítať k cene poštovné (cca 2€). Všetky informácie o produkte Príslušenstvo ku kávovaru Zdobítka na kapučíno BARISTACo ks, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Zdobítka na kapučíno BARISTACo ks. Dostat kávu s hezkým úsměvem nebo třeba srdíčkem dokáže skvěle potěšit.


V tomto balení najdete celkem šablon. Každá šablona má jiný obrázek. Například zrnka kávy, úsměv, měsíc s hvězdičkami, mašličku a spoustu dalších.


Sedm gramů kávy na porci až ml, to je mezinárodní standard pro espreso. Espresso lungo: Espreso dolité horkou vodou na až 1ml. Cappuccino (čti kapučíno ) Espreso s našlehaným mlékem a mléčnou pěnou.


Nejdříve se šlehá mléko, na ně se nalije káva, nebo se naopak nalévá mléko do espresa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky