pondělí 13. února 2017

Kanafas zítka

Naše firma Textil Zítka byla založena před téměř třiceti lety. Od počátku se zabýváme výrobou a prodejem kanafasu, žakárových látek a bytového textilu. Výrobě věnujeme maximální péči a naše látky Vám budou sloužit mnoho let. Většinu metráže i šitých výrobků máme skladem. Pokud je metráž momentálně.


Ubrusy, prostírání, polštářky, zástěry a mnohem více z kanafasu a žakárových látek. Pozvěte český kanafas na Vaši chalupu. Milí zákazníci, chystáme pro Vás nové dezény v nové šedé, světle béžové a starorůžové barevnosti. Připravujeme lněné ložní soupravy, polštářky, válečky, ložní soupravy ve staromodré barvě.


Naším cílem je rozšířit sortiment o neklasické vzory a moci Vám nabídnout pestřejší škálu barevnosti. KANAFAS je potahová látka s dlouhou životností, vynikající vysokou pevností v tahu a oděru. Je příjemný na omak a používá se jako dekorační nebo potahová látka při šití doplňků ve venkovských chalupách, na chatách atd.


Ušijte si povlečení, závěsy, ubrusy, utěrky a ubrousky, podsedáky na zahradní posezení. Tyto látky jsou vhodné pro výrobu všech doplňků a dekorací, které zútulní Váš domov, chalupu nebo stylovou restauraci. Hodí se pro zhotovení výrobků jako jsou ubrusy, povlaky na polštáře, závěsy, ale také třeba kuchyňské. Dec TEXTIL Zítka - výroba bytový textil, kanafas , dekorační látky More information Find this Pin and more on Handwoven pillows by Vladka Cepakova. Jsme tradiční český výrobce kanafasu a žakárových látek.


Látky vyrábíme v rozmanitých barvách od klasické červené a modré až po trendové barvy. Nejznámějším a velmi oblíbeným vzorem jsou drobné kostičky o velikosti asi cm. Ale možnosti vzorů tvořených pruhy jsou daleko širší. Doplněná o krajku vytvoří rozkošnou dekoraci útulné domácnosti. I po vyprání si ráda drží svůj výrazný vzor.


Kanafas zítka

Udělejte si radost českými výrobky z kanafasu. Tradiční kanafas sluší každé chalupě i chatě. Můžete si pořídit závěsy, ubrusy i povlečení z kanafasu, a to nejen na chalupu. Chalupaření je česká tradice a vždy je potřeba ji něčím zútulnit a zařídit. Vzorník, informace, velkoobchod a maloobchod Vzorník, informace, velkoobchod a maloobchod REQUEST TO REMOVE Pro pristup na tyto stranky musite zadat uzivatelske jmeno a heslo.


Textil Zítka se specializuje na výrobu a prodej bytového textilu a tkaných oděvních textilií. Používá vysoce kvalitní materiály za dostupné ceny. Proč vsadit na kanafas , který neztrácí své kouzlo? Co je to vlastně kanafas ? Kanafasové povlečení do chalupy. Zpočátku se v chalupě používal nábytek, který tu byl.


Ale protože má Václav šikovného bratrance, vyučeného truhláře, obrátil se na něj. Nakreslil si návrh a Jaroslav Zítka mu nábytek ze smrkového dřeva v selském stylu vyrobil. Nejprve přišly na řadu podkrovní ložnice, naposledy pokoj v. Zboží se snažíme nabízet v co možná nejkvalitnějších materiálech, ale i dostupných cenách.


Přínos regionální značky vidí zakladatel a majitel firmy Václav Zítka především v reklamě a ve zlepšení viditelnosti na trhu. Kromě dekoru kostiček v několika velikostech nabízí i káro. Oblíbený je kanafas , pevná bavlněná oboustranná tkanina. Kuchyňský textil - Ložní povlečení pro dospělé Deky Prostěradla Příbory Koupelnové předložky Nádobí, kuchyňské náčiní Ručníky a osušky Skleněné bytové doplňky Dekorační polštářky DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB Dětské ručníky a osušky Kapesníky Samolepky na zeď Kuchyňský textil Dětské povlečení a lůžkoviny Dřevěné hračky Přikrývky a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky