pátek 3. února 2017

Mlýnek na maso s nástavcem na klobásy

Mlynek s nastavcem na klobasy. Nalezeno: 1produktů. Klarstein Curve, mlýnek na maso , sada příslušenství, mleté maso , klobásy , kebbe, těsto. Rozšiřte svůj kuchyňský robot Curve od společnosti Klarstein o silný mlýnek na maso , který s. Mechanický mlýnek na maso s nástavci pro různé hrubosti mletí. Je snadno rozebratelný a jeho údržba je tudíž velmi snadná.


Podstavec má navíc přísavku a vy tak můžete s mlýnkem lépe pracovat. Je jedno, jestli jitrnice nebo klobásy , Vy si určujete, co přijde do střívka. Ale tímto nejsou funkce Klarstein Mett Max mlýnku na maso vyčerpány: s nástavcem na kebbe si umíte připravit chutné plněné bulgurové knedlíčky bez větší námahy.


A pokud náhodou zůstane ve šneku kousek masa, uvolní se pomocí zpětného chodu. Nástavec na plnění klobás je nutno používat v kombinaci s mlýnkem na maso KA5FGA. Je vhodný na přípravu různých druhů klobás. Do skupiny nepostradatelných pomocníků určitě patří i mlýnek na maso. Mlýnek a nástavec na plnění.


Představujeme masivní, odolný, výkonný a velmi spolehlivý univerzální mlýnek na maso HANDY. Práce s ním je v porovnání s klasickými mlýnky v mnoha ohledech komfortnější. Extra dlouhá rukojeť zajišťuje plynulé mletí bez námahy.


Uchycení pomocí přísavky je nejen snadné, ale také rychlé a bez rizika poškození. Zvažte také to, zda budete na přístroji pouze mlít maso nebo oceníte i další možnosti. Díky mlýnku tak můžete například s nástavcem vyrábět vlastní klobásy.


Na mlýnku se dá umlít také zelenina nebo dokonce chleba či díky nástavci připravit cukroví. Manipulace s mlýnkem je velmi snadná, příslušenství. Tady ale trochu nastává problém s objemy - málokterý mlýnek na maso má dostatečně velký zásobník na masovou směs - a tak když děláte třeba dvě stovky jitrnic a stovku jelit, práce moc rychle od ruky neodsýpá.


Prodloužení se připevňuje na přední straně zařízení Curve, čímž získá přístup k plnému výkonu motoru. Navíc je výbavě nástavec na lisování ovoce pro výrobu džusů. Součástí jsou tři nerezové nástavce pro mletí na hrubo, na jemno, lze plátky i kolečka. Nože z nerezové oceli a funkce zpětného chodu zajistí perfektní výsledky. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).


Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní. Vlastnosti Nástavec na lisování ovoce a zeleniny (rajčata, rybíz apod.) Ná. Když chcete, aby něco bylo uděláno pořádně. Budete vědět, co je uvnitř: protože to prostě chutná lépe! Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze.


Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte pro případ další potřeby. Kompaktní a vysoce výkonný mlýnek na maso vhodný pro přípravu nejrůznějších masových pokrmů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky