středa 15. února 2017

Krepové povlečení na chalupu

Krepové povlečení - příjemné a praktické, protože ho nemusíte žehlit. Kupte si krepové povlečení levně - od oblíbených značek Matějovský nebo Staněk. V barvách od bílé až po modrou a fialovou. Představujeme naše kolekce lněného povlečení v přírodních odstínech, modré, šedé a červené kolekci.


Mysleli jsme i na malé polštářky 40x40cm a 40x65cm.

Pokud máte chalupu , chatu nebo chatičku, kam se schováváte před uspěchaností doby, tak jste na této stránce správně! Připravili jsme pro Vás speciální kategorii chalupářský styl , kde najdete krásné povlečení , dokonale ladící s rustikálním rázem každé chalupy i chaty. Krepové neboli mačkané povlečení na postel je zpracované ze 1 bavlněné příze a proto vám zaručujeme maximální komfort a pohodlí při jeho používání.


Jeho údržba je velmi snadná. Povlečení z mikrovlákna je další, které se hodí na chalupu. Rychle schne a málo se mačká. Je krásně jemné, hebké a stálobarevné.


Na dotek připomíná hedvábí.

Bavlněné ložní povlečení je vyrobeno ze 1 bavlny, stálobarevné, savé a příjemné na dotek. Při správné údržbě si udržuje svůj pěkný vzhled a je oblíbené především pro hladkost, výjimečnou měkkost a prodyšnost. Vylepšete svou chalupu keramickými lustry, českým kanafasem a dalšími chalupářskými doplňky ve venkovském stylu.


Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Na základě výzvy přepravce jsou dočasně zrušené platby na dobírku. Jediná změna je, že před odesláním zásilky provedete úhradu bankovním převodem. Do budoucna bychom rádi přidali možnost on-line platby. Při převzetí zásilek se snažte minimalizovat kontakt s řidičem, nezapomínejte na roušku.


Vyrobeno je ze 1 bavlny, která dodává povlečení prodyšnost a skvělou savost. Tento materiál svou nejlepší výhodou, že se nemusí žehlit, všechny potěší a jistě jí i ocení. Krepový materiál se těší velké oblibě a to zejména na lůžkovinách. Ložní povlečení dodáváme v materiálech jako je bavlněné povlečení , krepové povlečení , flanelové povlečení a saténové povlečení. V našem bohatém sortimentu najdete i dětské povlečení na velkou postel, tak i pro ty nejmenší do postýlky.


Pak jste tu na správném místě. V této kategorii najdete širokou škálu ložního povlečení nejrůznějších dezénů, barev i materiálů. Vlastnosti krepového povlečení oceníte především, když neradi žehlíte.

Garantujeme, že všechna povlečení od nás odejdou do hodin od objednání. Svoji zásilku pak můžete sledovat na stránkách vámi zvoleného dopravce. Nesepisujeme pohádky, ale tipy. Zalistujte na našem blogu, pokud hledáte inspiraci nebo tápete, jak se o vaše nové ložní prádlo správně starat.


Nemusí se žehlit, je tvarově a barevně stálé. Je vyrobeno z kvalitní 1 bavlny. K povlečení je možné dokoupit náhradní povlaky, polštářky, metráž. Chcete koupit kvalitní krepové povlečení opravdu levně? Vybrat si můžete hned ze druhů zapínání, takže si vybere i ten nejnáročnější zákazník.


Jde o 1 bavlněné krepové povlečení Ranforce. To znamená, že tkanina je vyrobena z kvalitní 1 bavlny, hustě tkaná z těch nejjemnějších vláken. Zapomeňte na hrubý a škrábavý krep, který.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Sada oboustraného povlečení na dvojlůžko.


Díky oboustrannému ložnímu povlečení , můžete mít postel ustlanou podle vaší aktuální nálady a potřeby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky