úterý 14. února 2017

Chlebník s prkénkem

Stylový celokovový box na chléb a jiné pečivo v krémovém odstínu s černým potiskem Bread. Dejte své kuchyni romantický nádech dávných dob. STELTON RIG-TIG Box-It, - chlebník.


Praktická nádoba na chléb z melaminu s bambusovým víkem, které se používá jako krájecí prkénko. Výrobek byl oceněn cenami German design award. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Tento praktický kontejner na chléb byl vyroben z melaniny, což je materiál který se vyznačuje neobvyklou kvalitou. Bez prkénka lze postavit i několik chlebníků na sebe pro oddělené skladování chlebů, housek, rohlíků i dalšího pečiva. Detailní popis produktu. Krásný chlebník opatřený rukojetí pro přenášení přímo z vašeho pultu nebo skříně na stůl. Chlebník s prkénkem světle šedá.


Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s. Chci dostávat zajímavé informace včetně nabídek od partnerů Burdy a souhlasím se zpracováním údajů k tomuto účelu podle Zásad ochrany soukromí Burda. Z venku bíle lakovaný s obrázkem venkovského sídla Landhaus. Víko dózy má z vnitřní strany prkénko na krájení pečiva. Krájecí prkénko vznikne po sklopení předního víka a je natolik velké, aby se na něho vešel celý chléb.


Moderní a novodobý chlebník z linie Nordic Design je nejen funkčním doplňkem, ale plní také dekorativní funkci. Tento vysoce kvalitní designový chlebník je vyroben z hygienických, pevných a odolných surovin. Díky tomu si můžete být jisti, že vám bude sloužit po dlouhou dobu a ozdobí vaši kuchyni jako žádný jiný. Dřevěný chlebník Continenta je vyrobený z kvalitního tvrdého dřeva a přírodního materiálu (gumovníku).


Je doplněný jak velkou horní plochou pro odkládání, tak krájecím prkénkem. Zaujme dobrým větráním, a tak i udržením ideálního prostředí pro chleba a pečivo. Inovovaný chlebník britské značky JOSEPH JOSEPH má korpus z odolného a snadno čistitelného polypropylenu. Chcete vědět, zda je cena 2Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Celoplastový chlebník s transparentným. Vyberte si chlebník do kuchyne podľa toho aký sa Vám tam štýlovo najviac hodí. Na FAVI nájdete či už drevené, plastové, nerezové alebo aj plechové chlebníky.


Vyfiltrujte si ich podľa ceny a vyberte si ten správny. Pokud si také myslíte, že je čas na změnu, našli jste správný produkt. Máme rádi, když se spojuje krásné s užitečným. Tento chlebník je vyroben z bambusu a kukuřice a je kompostovatelný.


Raw Earth je obrovský krok kupředu. Kromě praktického chlebníku získáte i dřevěné krájecí prkénko, které. S chlebníkem “BreadDip” máte vše potřebné u sebe a můžete servírovat své návštěvě přímo u stolu. Bambusové prkénko lze použít i jako skvělý prostředek pro zakrytí servírovací mísy , a to při delším čekání před příchodem návštěvy nebo především při venkovním pohoštění na zahradě.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Chléb s prkénkem , nádoba na chléb z odolného materiálu v módním designu Remember. Extrémně dekorativní kuchyňské doplňky a nádoby na potraviny od německé značky Remember se vyznačují svým sofistikovaným stylem a moderním designem, který okamžitě zaujme. Brabantia, v novém barevném provedení - zářivá červená.


Na jeho vrchu je rovná odkládací plocha, kam lze umístit dózy. Je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli s vroubkovaným dnem pro správnou ventilaci a otvory na případné zavěšení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky