neděle 19. února 2017

Bytový designer ostrava

Jmenuji se Kateřina Mydlarčíková. V oblasti stylu a designu bydlení, staveb, rekonstrukcí a nových návrhů interiéru se pohybuji bezmála let. Zkušený bytový designér pro návrhy interiérů bytů, domů i komerčních prostor. Své návrhy i realizujeme.


Vítejte na mém webu, který je zaměřen na interiérový design a vše okolo něj.

Tvar postupně se zvedajícícho čtvrtkruhu je dán rohovou parcelou ve specifickém svahu. Přírodní vzhled tohoto luxusního domu dotváří dřevěné a kamenné obklady stěn. Nabízím služby jako bytový designér a bytový architekt. Zabývám se také návrhy interiérů. Připravuji půdorysy a 3D vizualizace.


Hedvika Novotná - interiérový designer ,poradenství a návrhy v oblasti bytového designu,architektura interiérů,nábytek na míru,realizace na klíč. Nabízíme komplexní služby v oblasti bytového a interiérového designu, bytové architektury a řešení prostoru jako celku.

Náš bytový architekt pro vás vytvoří funkční bytový design , návrhy interiérů se zpracováním 3D vizualizace a následné projektové dokumentace. Hledáte doporučení na bytového designera za rozumnou cenu? Diskuze a reference naleznete zde. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Kvalitní návrhy interiérů od bytového architekta s možností realizace za rozumné ceny. Nabízím rekonstrukce od jednotlivých pokojů po celé byty, domy, zahrady i komerční prostory dle přání zákazníka. Včetně vizualizace a bytových doplňků. Vítáme vás na našich stránkách.


Ostrava -město - Najisto. Jsme bytoví architekti, kteří Vám, když se na ně obrátíte, pomůžou navrhnout byt a vybrat dodavatele. Vizualizace (návrhy) se staly v dnešní době velmi žádanou službou. Umožní zákazníkovi ujasnit si své plány a vize.


Výsledkem je fotorealistická vizualizace, která Vám umožní nahlédnout do budoucího interiéru a prozkoumat dokonale i exterier staveb včetně přilehlého okolí. O společnosti Design Schneiderová. Vždy jsem měla zájem o interiéry, design , bytové doplňky a hezké věci a neskutečně mě bavilo sledovat pořady o přeměnách bydlení.


A tak mi přišlo jako jasná věc, že po maturitě na střední škole stavební půjdu studovat architekturu a tam budu mít k interiérům nejblíž.

Ale po nevydařených dvou letech mé. Ceny za návrhy interiérů a bytového designéra. Ceník Osobní konzultace - poradenství.


Jednorázová konzultace, která vyřeší vaše požadavky a nezavazuje vás k případné další spolupráci. Design bytů a domů Otevřená dispozice rodinného domu Rodina chtěla být co nejvíce pospolu, proto při rekonstrukci přízemního bungalovu vznikla tato dispozice, kterou v prostoru neruší žádná zděná příčka. Léta zkušeností mě naučila, že posláním designéra a architekta nejsou expozice do showroomů. Bytový designér přenese Vaše představy do 3D návrhu a Vy můžete vidět Váš interiér před realizací.


Návrhy interiéru - mé jméno je Yvetta Bodoloszová a pokud se na mne obrátíte, pomohu Vám navrhnout moderní design interiéru Vašeho bydlení, kanceláře či podnikatlského prostoru. Mohu Vám vybrat kvalitního dodavatele stavebních prací a dohlédnout na zdárné provedení zakázky k Vaší spokojenosti. Prověřené firmy na Bytový design a recenze zakázek z vašeho okolí. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


JAMU, obor scénografie u prof. Jako scénograf působil v několika českých divadlech (Hadivadlo, Stavovské divadlo, Slovácké divadlo aj). Bytový designer Náš bytový designer Vám navrhne řešení Vašeho bytu, nebo domu tak, aby proměníl Vaše bydlení v nezapomenutelný zážitek jak pro Vás, tak i Vaše hosty.


Portfolio Nabízíme služby bytového designera včetně vlastní zakázkové výroby nábytku. Vytváříme projekty interiérů celých bytů a domů, nebo návrhy kuchyňských linek a dalších místností se zajištěním realizace bez Vašich starostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky