úterý 7. února 2017

Sajby na mlyncek 32

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Komplet liatinovy mlyncek.


Sajba ladvinka na mlyncek - eur.

Dosky rezacie KDS pre mlynčeky PORKERT č. Vám ponúkame v sekcii KDS Sedlčany. Pre zachovanie čo najdlhšej životnosti doporučuje výrobca po. Mlynček na mäso ručný NEW kovový pevný. Montáž mlynčeka je pomocou skrutiek o dosku alebo stôl drevená rukoväť, praktické použ. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie mlyncek na maso 32.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.

Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Rýchla montáž a demontáž mäsového mlynčeka PORKERT a 32. Quick assembly and disassembly meat grinder PORK. Stroje - Sajby na bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. V katalogu nemáme podrobnější informace o sajby na mlynek na maso. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu fotoknih i jiných fotoproduktů. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat.


Predam v zachovalom stave elek.

Ide dopredu ajdozadu novy vypinac zapinac 20m dlhi kàbel cisto nový. Pre prípravu čerstvo namletého mäsa ponúkame mlynčeky na mäso s hygienickou povrchovou úpravou pochrómovaním. EDENBERG - Liatinový mlynček na mäso 32. Fidibusov a celkovo sme na ziadny lacnejsi kvalitny mlyncek nenatrafili.


Vyrobený zo šedej liatiny. Povrchovo upravený silnou vrstvou potravinárskeho cínu. Výrobok má certifikát zdravotnej nezávadnosti. V balení rezná doska s otvormi priemeru 5mm.


Mimoriadne vysoká životnosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky