pátek 17. února 2017

Řezbářská sada

Vysoce kvalitní ruční nástroje a nářadí pro umělecké řemeslníky. Sortiment zahrnuje dláta a řezbářské nástroje, pily, hoblíky, nože, brusné nástroje atd. PROFI jsou ručně vyráběné nástroje té nejlepší kvality, určené především profesionál.


Lehká dlátka ostrá jako břitva jsou vykovaná ze dvou vrstev „bílé papírové oceli“, používaná v Japonsku k výrobě masek, reliéfů a dřevořezů. Tloušťka břitu cca mm, délka mm, celková délka 2mm v dřevěněné krabičce.

Sortiment našeho eshopu je specializován na řezbářství a to především na řezbářská dláta, řezbářské nože a příslušenství. Nástroje jsou kovány a broušeny na speciálních strojích a tepelně opracovány v elektrických pecích v ochranné. Pořiďte si kvalitní dláto od AHProfi. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.


Zhotovení čepele nástrojů z kvalitní oceli. Jednotlivé nástroje mají různé tvary pro nejrůznější precizní použití. Dřevěné rukojeti zajišťují kvalitní úchop.

Celková délka dlát je 2- 2mm. Jedinečný výrobní proces zaručuje stejnou kvalitu dlát. Všechny výrobky jsou kované. Jelikož všechny mé výtvory vznikají “na koleně”, tudíž nejsou nikde přidělané či skřípnuté a držím je pouze v ruce, je tomu přizpůsobená i moje řezbářská sada a četnost používání jednotlivých nástrojů. Vždy je lepší si dláta sestavit sám, než kupovat základní sadu, jelikož vždy budete dláta dokupovat a můžete i zjistit, že vám tato sada nevyhovuje a nakonec stejně zůstanete u jednotlivých.


Praktická sada ideální pro úplný začátek - obsahuje vše potřebné pro první pokusy - nástroje (šest dlátek různého tvaru), materiál (kus lipového dřeva), návod jak na to (velice stručný a pouze v angličtině) a k tomu ještě brousek. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Dláta mají délku 200mm.


Dřevo je ve standardní kvalitě. Detailní popis produktu. Standardní dláta Pfeil jsou osazena rukojetěmi ze světlého jasanového dřeva a ošetřeny olejem. Nová sada soustružnických dlát - dílů Kvalitní sada dlát s dřevěnou rukojetí pro opracování dřeva. Tato dláta jsou určena zejména na práci na soustruhu a podobných strojích.


Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!

Po několika použitích doporučujeme řezbářská dláta protáhnout ostří na filcovém kotouči (dejte pozor na přehřátí) a poté aplikovat zelenou leštící pastu. Nabízíme kvalitní řezbářská dláta různých rozměrů. Dodávána řezbářská dláta jsou zhotovena z ušlechtilé oceli vysoké kvality a jsou vybavené. Kč (– ) 13Kč bez D. V internetovém obchodě nako.


V nabídce máme řezbářské nástroje pro běžnou řezbu určené široké veřejnosti, nabízíme však i profesionální řezbářská dláta a nože. E-shop i kamenná prodejna, dláta řezbářská s dřevěnou rukojetí, sada 6ks, délka dlát 165mm, cena za 1ks s DPH,. EXTOL PREMIUM dláta řezbářská, sada 12ks, délka 200mm.


Sada PROFI nožů na vyřezání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky