pátek 10. února 2017

Voskovcova 3 olomouc

Firmy v ulici Voskovcova , Olomouc. Kč Tato nabídka je neaktivní. Byt je u MHD zastávky U kapličky.


Vybaveno spotřebiči, s. Byt po rekonstrukci bytového jádra, podlahy v bytě PVC, dlažba, okna plastová. Nabízíme široký sortiment cukrářských pomůcek: vykrajovátka, dortové formy, stojany, dortové podložky, pomůcky ke zdobení, patchwork, šablony. Jsme rodinná firma s více než 30letou praxí v oboru. Specializujeme se na opravy hodinek a prodej šperků. Pronájem venkovního parkovacího stání, Olomouc , ul.


Voskovcova Je nám líto, ale tato nemovitost již není v nabídce MM reality. Zobrazit všechny nemovitosti s podobnými parametry. Nové hledání Možná vás. Mapa Olomouce - OLOMOUC.


Voskovcova 3 olomouc

Nabídka piv: Holba 11° Šerák, Svijany 11° Máz, Polička 11° Otakar, Ježek 14° Velikonoční Krasličák Zelený, Starobrno 13° kvasnicové, Plzeňský Prazdroj 12°. NP zatepleného panelového domu na ulici Voskovcova v Olomouci - Nových Sadech. Byt o celkové ploše metrů čtverečních má velká plastová okna, takže byt je velmi dobře prosvětlený, má prostorný balkon o. Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot. Cukrářské pomůcky a cukrářské potřeby. Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookies.


V chodbě je velká skříň. Kč Váš prohlížeč nepodporuje JavaScript, nebo ho nemáte povolený. Prodej garážového stání, Olomouc , ul. Byty, domy, kanceláře, novostavby, pozemky, chaty, chalupy k pronájmu i prodeji.


Realitní i soukromá inzerce. Nabízíme značkové hodinky, hodiny, budíky, kožené a kovové řemínky, šperky ze zlata, stříbra a chirurgické oceli, snubní prsteny od českých výrobců. Bytový dům bude mít celkem bytových jednotek, celkem nadzemních podlaží. Klikněte nahoře na záložku hlídat a budeme vám zasílat nové reality odpovídající vašemu hledání.


Klikněte na srdíčko u inzerátu a přidejte si inzerát do oblíbených upozorníme vás, když se změní cena. Plocha bytu s lodžií je m2. Mám zájem o dlouhodobý pronájem. PSČ Olomouc , Voskovcova. Poštovní směrovací číslo ulice Voskovcova a interaktivní mapa.


V kuchyni je velmi pěkná prostorná kuchyňská linka se sporákem a lednicí. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Fakultní nemocnice Olomouc.


Koncert The Plastic People of the Universe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky