úterý 28. února 2017

Skleněné kachličky

Nerovné stěny, staré kachličky , zvlněná pracovní deska nebo křivě zavěšené kuchyňské skříňky. Nic z toho pro nás není problémem. Pro členitější, křivější nebo složitější plochy nejprve vyrobíme šablonu, kterou na. V našem e-shopu si můžete vybrat z více než 6druhů kvalitní skleněné , keramické, kamenné, kovové a další mozaiky pro vaši koupelnu, kuchyň, saunu, wellness, bazén a další prostory vašeho domova.


Skleněné , keramické, kamenné, kovové mozaiky. Designově zajímavý obklad dokáže z vaší kuchyně udělat originální a stylové místo.

Obklady do kuchyně mohou být klasické, rustikální, prořezávané atd. Velmi oblíbené jsou i kamenné, skleněné či nerezové mozaiky. Všechny kuchyňské obklady čekají vystavené na. Vítejte na našich stránkách sklenenyobklad. Nabízíme vám jedinečné desingové skleněné prvky do vašeho domova.


Víme totiž, že sebepovedenější katalog nenahradí pohled na reálný produkt. A vy ve své kuchyni budete přece opravdu žít. Ať už potřebujete levné obklady nebo luxusní obklady do koupelny, podívejte se na nabídku FAVI.

Nabízíme široký výběr obkladů od bílé, retro oranžové, zelené, až po tmavou a černou. Máme také oblíbené mozaiky nebo kamenné obklady. Podívejte se na pestrou nabídku různých rozměrů - od klasických čtvercových, mozaiek, až po velkoformátové či skleněné.


U nás seženete také skleněné nebo retro kuchyňské obklady. Nově jsme rozšířili bezplatnou dopravu o Plzeň. To všechno jsou města, která již máme v našem seznamu. Keramické nebo skleněné kachličky ? Dnes si můžete vybrat z mnoha materiálů obkladů.


Klasikou jsou samozřejmě koupelnové dlaždice keramické, ale zvolit můžete například kámen, korek, vinyl nebo třeba sklo. Jsou i tací, kteří dávají přednost voděodolné výmalbě před klasickým obložením. Naše firma zajišťuje kompletní realizaci skleněných obkladů za kuchyňské linky včetně zaměření, dopravy a montáže po celé ČR. Velkoplošné skleněné obklady všech barev a designu dodají Vaší kuchyni luxusní vzhled za příznivou cenu. Můžete zvolit z celé řady způsobů provedení, jako je fototisk (grafosklo), broušený ornament, lacobel, velká škála barev i materiálů skla.


Rychlá přestavba kuchyně. Kachličky Rozbijeme A Rozdělíme Podle Barev. Jsou totiž vyrobeny z jednoho celistvého kusu, takže zde nenajdete žádné spáry a nerovnosti.


Mytí desky je tak bezproblémovou a pohodovou záležitostí.

Jednolitou plochu stačí jen hladce otřít a vše je zase jako nové. I kuchyně mají svou módu a své trendy a platí to i přesto, že v kuchyni se vaří. Kuchyň je něco jako malá dílna plná vůní a chutí a musí být tedy v prvé řadě praktická. Ale i taková praktická a ergonomicky vyladěná kuchyň může být krásná.


Jedná se o univerzální materiál pro použití v kuchyni jako výplň mezi nábytkem či v koupelnách namísto typických obkladů. Podobné kachličky můžeme vidět ve staré části pařížského metra, kuchyni nebo koupelně v Anglii či Německu. Deska na krájení Portugalské kachličky dokáže přitáhnout pozornost a stát se dominantou interiéru.


Bude to ideální dekorace, která propůjčí vaší kuchyni charakter. Interierové dekorace - DesignExpress. Samolepící velkoformátové tapety na dveře představují ekonomickou a designovou variantu jak oživit vaše dveře. Jejich výhodou je, že brání průchodu světla a fungují i jako zatemnění například v dětském pokoji.


Některé skleněné mozaiky typu pasta vetro vykazují na svém povrchu poréznost (drobné bublinky), která je u tohoto materiálu standardní. U tohoto typu mozaiky zůstává v malých pórech spárovací hmota i po vymytí, která je v celkové ploše viditelná, obzvláště při použití kontrastní barvy spárovací hmoty než je. Obklad koupelny spoluvytváří celkový dojem, který vy a vaši blízcí z koupelny máte.


Nabízíme obklady do koupelny moderní, trendy i rustikální, klasické i atypické, designové i tradiční a cenově výhodné, standardní i luxusní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky