pátek 3. února 2017

Stojanový věšák

Stojanový věšák Classic wenge. Vážení zákazníci, všechny objednávky doručujeme standardní rychlostí, na kterou jste u nás zvyklí. Detail produktu Do obchodu.


Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné.

Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Rozměr (šířka x hloubka x výška):30x30x1cmDodáváno v demontu, záruka měsíců.

Zajistí pohodlné a praktické zavěšení oděvů i deštníků, abyste je měli neustále po ruce. Tak jako patří boty do botníku, mají kabáty své místo na věšáku. Nenechte své společníky do chladných dnů povalovat se všude možně třeba přehozené přes židli, pořiďte si domů praktické předsíňové věšáky.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kovový stojanový věšák Paulo bude stylovým doplňkem předsíně či vstupní haly. Je vyroben z pevné ocelové konstrukce a díky své povrchové úpravě působí velmi elegantně. U nás najdete stabilní věšáky na oblečení, které jsou zároveň designové kousky.


NATURAL Praktický stojanový věšák využíván ve veřejných prostorách. Byl inspirován přírodním motivem. Věšák je základem pro každou předsíň. Na pěti ramenech je spolu až úchytek, které jsou umístěny a tvarovány tak, aby se každý kabát dal pohodlně zavěsit a sundat. Kč Rongomic Předsíňový věšák Eldec bíl ý 5. Kamenná prodejna a e-shop.


Jsme již let s vámi. Disponuje háčky na oblečení a praktickým držákem na deštníky s odkapávací miskou. Stojí na kulatém plastovém podstavci v černé barvě.

V žádné domácnosti ani firmě by neměl chybět věšák na oblečení, který se postará o kabáty, bundy a další oděvy. V naší nabídce naleznete kvalitní věšáky různých druhů, barev a provedení. K dispozici jsou stojanové věšáky ze dřeva i kovu a také nástěnné věšáky, které lze snadno umístit na jakoukoli zeď. Některé z věšáků se mohou pochlubit.


Design věšáku vybírejte podle toho, kde bude váš vybraný kousek stát. Je vyroben z oceli lakované bílou barvou a disponuje háčky na kabáty, tyčí na ramínka a držákem na deštníky s odkapávací miskou. Dřevěný stojanový věšák Hamburg II, který je vyrobený z lakovaného dřeva, osvěží každý interiér. Jednotlivé háčky vybíhají šikmo nahoru přímo ze středové části, podobně jako větve z kmene stromu. Samostatně stojící stojanový věšák Classic slouží k zavěšení oděvů, abyste je měli neustále po ruce.


Své každodenní oblečení nemusíte pracně skládat a ukládat do skříně, stačí jej zavěsit na věšák a zůstane nepokrčené. Pevná konstrukce z masivního teakového dřeva disponuje 12. Klasický věšák na kabáty vhodný do vstupních prostor, čekáren, kanceláří atd. Díky pevným háčkům pojme mnoho oděvů.


Stabilitu zajišťuje těžká základna. Ideální způsob pro uspořádání oděvu. Elegantní a stylový celodřevěný věšák. Lehká, stabilní konstrukce.


Osm háčků různé velikosti směřující do prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky