pondělí 13. února 2017

Kontaktní čočky

Kontaktní čočky jako potenciální zdroj infekce? Správnou péčí lze toto riziko omezit na minimum. Internetový obchod nabízející levné kontaktní čočky , roztoky a příslušenství vhodné pro kontaktní čočky. Postupem času byl tento model skleněné čočky vylepšován, např.


Ano, dioptrické brýle sice navracejí zraku jeho ostrost, nicméně stále ještě jsou situace, kdy nošení brýlí není vůbec praktické. Naštěstí už dávno se lidé s očními vadami nemusejí zříkat žádných aktivit, kdy jsou brýle překážkou.

Dobrý den dostal jsem bifokální kontaktní čočky a na jedno oko vidím dobře na blízko a na jedno oko vidím dobře na dálku a teď nevím jestli to tak má být Měl bych vidět na každé oko stejně jako s brýlemi Stala se nějaká chyba ? Měsíční kontaktní čočky jsou určeny k dennímu nošení po dobu jednoho měsíce. Nejoblíbenější značky jsou Biofinity, Air Optix, FreshLook, Solfens a PureVision. Za jejich oblibou stojí dobrá cena, široká nabídka druhů čoček a výborné užitné vlastnosti – i na konci své životnosti jsou dostatečně pružné a odolné usazování nečistot.


V našem obchodě se nachází kontaktní čočky renomovaných firem jako jsou: BauschLomb, Alcon, JohnsonJohnson, Cooper Vision a jiné. Ale to není zdaleka vše z naší nabídky. Nabízíme také roztoky, oční kapky a bohaté příslušenství ke kontaktním čočkám.


Dnešní kontaktní čočky jsou poměrně bezpečným zdravotnickým prostředkem, který se využívá a doporučuje při korekci refrakčních vad oka – krátkozrakost, dalekozrakost a astigmatizmus.

Dále jej mohou používat osoby, které již vzhledem k vyššímu věku potřebují mít brýle na čtení. Takové kontaktní čočky pak nabízí možnost vidění na všechny vzdálenosti. Air Optix for Astigmatismus čočky Air Optix for Astigmatismus čočky. Cylindr -a -2 --osy po 10°.


Moderní silikonhydrogelový materiál s vysokou propustností. Unikátní silikon-hydrogelové kontaktní čočky. Dokonalá rovnováha mezi obsahem vody a vysokou propustností pro kyslík zaručuje komfortní pohodlí po celý dlouhý den.


Nabízejí tenší design než čočky PureVision. Jsou vyrobeny z silikon-hydrogelového materiálu a mají vysokou propustnost kyslíku. Tyto čočky jsou doporučovány sportovcům a řidičům.


Jsou určeny ke kontinuálnímu nošení během 30-ti dní a 29-ti nocí. SWITCH - nejprodávanější značka kontaktních čoček firmy FOKUS optik je privátní značkou, která se vyznačuje kvalitou a skvělými vlastnostmi, a to u všech druhů. Také nabízíme příslušenství ke kontaktním čočkám. Kupte si kvalitní čočky za internetové ceny. Víceúčelový roztok na měkké kontaktní čočky.


Roztok ReNu MultiPlus je číslo na světě, co se týče péče o kontaktní čočky. Je vyrobený tak, aby zajišťoval vysoce účinné čištění a desinfekci kontaktních čoček bez toho, aby se musely mechanicky čistit v dlani.

Mezi produkty najdeme širokou nabídku kontaktních čoček, roztoků i očních kapek. Crazy kontaktní čočky dokáží šokovat. Změněná barva očí pomocí kontaktních crazy čoček překvapí nejen Vaše okolí, ale většinou i Vás samotné.


Barevné crazy kontaktní čočky Vás naprosto změní a dají Vaší tváři ve většině případů naprosto šílený výraz! Pobavte, nebo vyděste své přátele!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky