čtvrtek 9. února 2017

Spontex express systém náhradní tyč

Není potřeba žádné extra síly, pro snadné použití stačí lehce posouvat rukojeť nahoru a dolu. Výhodou je, že se na houbě nedrží nečistoty (vlasy, chlupy apod.), které se při rotaci odstředí spolu s vodou. Express systém plus prodávaný od r. Vše potřebné pro vytírání podlahy. Vyberte si některý z populárních mopů – nabízíme rotační i klasické, nebo rovnou celé sety, se kterými budete mít úklid hotový během chviličky.


Dobře absorbuje vlhkost, zachytí veškerou nečistotu a je účinný i bez použití čisticích prostředků. Vhodný na všechny typy pod. Spontex Tyč modrá k rýžáku a stahovači. Informace O společnosti Co nabízíme Obchodní podmínky Reklamační řád Ochrana osobn. Oproti předchozí verzi chybí v kbelíku ždímací košík a mop vyždímáte nasazením na trn a následným pohybem rukojeti.


Free Shipping Available. Looking For Great Deals? Lze jej použít i bez čisticích prostředků, a. Mop je vhodný na všechny typy podlah. Originální náhradní nbsp;ocelová tyč pronbsp;termozastřešení Pool House.


Slouží jako podpěra stěny zastřešení. Velmi dobře absorbuje vlhkost. Jde pouze o náhradní potah. Využijte výměnu starého návleku za nový k mopu EXPRESS SYSTÉM SPONTEX. Skvělý pomocník do každé domácnosti.


Dobře vytře podlahy v domácnosti, je možné ho použít bez čisticích prostředků. Vědro, ani mop není součástí, doporučujeme ho dokoupit. Hledáte snadný způsob vytírání podlah bez bolavých zad a rozmočených rukou?


Náhrada je vyrobena z polyesteru. Jak vyhovoval Denise, která ho pro vás otestovala na podlahách svého bytu? Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Bardziej higieniczne rozwiązanie i niezawodny system wyciskania, aby jeszcze skuteczniej wyciskać końcówkę mopa. Už nemusíte zbytočne plytvať energiou a drahocenným časom. Vďaka inovovanému systému žmýkania v kombinácii s kvalitný.


Tyto webové stránky používají cookies. Prohlížením těchto webových stránek vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zvyšuje efektivitu a snižuje spotřebu čistících prostředků. Dokonalý pomocník pro rychlý, snadný a efektivní úklid všech podlah v domácnosti. Vybraný produkt koupíte výhodně přes Chci.


Nakupování nikdy nebylo jednodušší. Všetky informácie o produkte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky