středa 15. února 2017

Pánev na lívance orion

Je určena pro přípravu sázených vajec, bramboráčků, lívanečků atd. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ozvláštní Vaši snídani, potěší děti. Materiál: plech s nepřilnavým povrchem, dřevěné držadlo. Vybírejte si Pánve na lívance podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Kdo by si rád nedal na snídani volské oko nebo lívance.


Pánev na lívance a volská oka. Pro snadnější přípravu nabízíme moderní pánev , která vám umožní připravit oblíbené jídlo s minimem tuku. Vybrat si můžete pánev na lívance nebo volská oka také s nepřilnavým povrchem.


Odlévaný masivní lívanečník má rovné dno a je vhodný na všechny typy sporáků včetně indukce. Nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT umožňuje přípravu lívanečků s minimem tuku. Plastová rukojeť umožňuje zavěšení.


Připravíte najednou čtyři lívance o průměru cm. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Odlévaná masivní pánev je opatřena sníženým okrajem a rozdělena na sekcí o průměru cm. Vyrobená je z kvalitního hliníku a doplněná o nepřilnavý povrch PFLUON GRANIT , který zamezí připalování pokrmů a umožní vaření jen s minimem tuku. Tato pánev je určena pro přípravu sázených vajec, bramboráčků, lívanečků apod. Díky skvělé vodivosti ušetříte energii.


Vhodná na všechny typy sporáků, včetně indukce. Na pánvi si rozehřejeme olej, kde lívance dozlatova usmažíme. K lívancům můžeme podávat bílý jogurt, oříšky, čerstvé ovoce, marmeládu, … každému dle jeho chuti. Tomu pomůžete také tím, že lívanečník či pánev přiklopíte poklicí. Lívance obracejte až ve chvíli, kdy horní strana zmatní a tekuté těsto se zpevní.


Hliníková pánev se speciálním granitovým povrchem se hodí na přípravu volských ok, bramboráčků a jiných zeleninových placek, lívanců či mini palačinek. Na pánvi je sedm sekcí se smajlíkem, přičemž každý smajlík má jiný výraz. Průměr jednoho smajlíka je cm. Připravte lívance a volská oka snadno, rychle bez připékaní!


V nabídce máme pouze kvalitní pánve na volská oka a lívance s antiadhezním povrchem. Nakupte nejlevněji přes Heureku. Vybírejte si pánve na lívance podle parametrů a srovnejte si ceny z internetových obchodů.


Tématicky podobné zboží. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Položte ji na pánev a do kruhů nalijte těsto nebo vejce.


Barva oranžová nebo hnědá dle aktuální skladové zásoby. Ideální na přípravu volských ok, nebo lívanců. Recenze Risoli pánev Induction na lívance cm.


Má čtyři oka, takže na pánvi můžete dělat čtyři kousky zároveň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky