středa 9. listopadu 2016

Beko 2985400100

MEZIKUS PRAČKA SUŠIČKA BEKO. S jeho použitím zle bezpečně položit sušičku na pračku a uspořit tak spoustu místa. Chrání oba spotřebiče před poškozením i pádem sušičky na zem. Disponuje nastavitelnou hloubkou, díky čemuž je možné přesně nastavit pozici mezikusu i zařízení.


Chráni oba spotrebiče pred poškodením aj pádom sušičky na zem. Hodnocení sbíráme od našich zákazníků, které pár týdnů, a znovu po půl roce, od nákupu žádáme o hodnocení. Pokud u nás nakoupíte i vy, budete mo.


Our range of integrated washing machines is designed to save energy, water, and time while handling your laundry with care. Offering capacities ranging from a small 6. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými. FlexySense: The machine is able to sense the level of dryness required for the load and will automatically stop once the level has been achieved. This function provides ready-to-go laundry, since the gentle drum.


Year Warranty: You must register your appliance within days of purchase to extend your warranty to years for free. Free Shipping Available. Dál už hledat nemusíte! Beko Universal Stacking Kit. Spojovací diel medzi práčkou a sušičkou BEKO.


Viac detailov Dodanie do dní. Laundry was never this stress-free. Nationwide Delivery Available RRP $159. Plastový mezikus s tvarovanou přední lištou a nastavitelnou hloubkou. Spolehlivé spojení Při tvoření domácnosti je potřeba dbát především na bezpečnost.


Zajímavá cena Ilustrační obrázek. The ProSmart Inverter Motor Technology gives greater efficiency and reliability and uses less energy, for a longer lifespan. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Zobrazit podrobnější popis. Nelze bohužel objednat. Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.


Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které není možné v dosta. Tento nenápadný kus príslušenstva dokonale spojí vašu práčku a sušičku , a to tak, aby nedošlo k poškodeniu jednotlivých dielov, navyše vás ochráni pred pádom horného zariadenia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky