pátek 11. listopadu 2016

Sencor velký kráječ a struhadlo stx 004

Speciální kráječ a struhadlo. Může krájet, řezat a strouhat. Veškeré informace o produktu. Otázky od ostatných zákazníkov. Dobrý den dá se použít Sencor velký kráječ a struh.


Děkuji- bez odpovědi Zobrazit odpovědi Recenze na příslušenství ke kuc. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Elektro - Sencor stx bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Oblíbené inzeráty Moje. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. STX 0struhadlo SENCOR. Nejlevnější e-shop patro.


Zboží za akční ceny, slevy. Podrobný popis a charakteristika Sdílet: Ohodnoť jako první. Dodávané příslušenství: Kráječ na tenké plátky vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, nebo. Vysoce kvalitní struhadlo z nerezové oceli. Zaoblený vršek umožňuje zavěšení struhadla.


Zahnutý konec struhadla umožňuje pohodlné strouhání přímo do mísy a pro kolmé strouhání je konec struhadla opatřen protiskluzovou podložkou. Práce s tímto kuchyňským struhadlem je velmi pohodlná, rychlá a jednod. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Internetový obchod Patro. Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží a další zboží z několika stovek kategorií za výhodné ceny.


Prodlouženou záruku může zakoupit pouze koncový spotřebitel. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vážení zákazníci, díky zvýšenému zájmu o naše produkty dochází ke zpoždění expedice o 2-dny. Příslušenství k robotu.


Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. KENWOOD AT 3KRÁJEČ A STROUHAČ.


Kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu, kusů vyměnitelného přísl. Provoz NEOMEZEN, doručujeme stále! Aktuální informace o doručování ZDE. Nákupní košík je prázdný.


Splátková kalkulačka porovnat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky