čtvrtek 10. listopadu 2016

Domácí vepřová konzerva

Po uvaření naplníme vepřovou směsí menší skleničky o objemu litry. Přidáme vodu a vaříme asi - minut. Skleničky uzavřeme a vepřovou domácí konzervu necháme vychladnout a dáme do ledničky.


Vepřovou domácí konzervu podáváme s pečivem. A jedním takovým a podotýkám že hrozně snadným způsobem je domácí vepřová konzerva.

Asi neuplyne týden, kdybyste v novinách nebo v televizi neslyšeli o tom, že výrobek z vepřového neobsahoval maso, nebo ho měl málo, nebo v tom byl i drůbeží separát, soja, potravinářská éčka a. Připravte si domácí vepřovou konzervu. Maso je nádherně měkké a jde roztírat na chleba, milují ho i naše děti s kyselou okurkou. Kdo chce, může vepřovky ještě na minut dát zavařit. Já to nedělám, neboť víčka jsou zatažená a stejně konzervy skladuji v lednici, protože do 14.


Vyrábět domácí vepřovou konzervu mě donutila mizerná kvalita a odporná chuť vepřových konzerv, které prodávají české obchodní řetězce. Domácí vepřová konzerva.

Tématické fráze: recept na domácí vepřovou konzervu vepřová konzerva z bůčku domácí vepřovka domácí konzervy recepty na masové konzervy - domácí výroba vepřové maso z konzervy recepty domácí masová konzerva veprove maso v konzerve recepty domaci konzerva domácí výroba vepřového lančmítu vyroba veprovych konzerv. Vepřová domácí konzerva recepty, které budete milovat. Konzerva s univerzálním využitím je vlastně poklad v kuchyni.


Samozřejmě ta kvalitní. Ať z Vepřovky uvaříte cokoliv, vždy se to povede. Nakrájené a dochucené maso ve vlastní šťávě můžete kdykoliv použít na své vlastní speciality.


Od guláše, až po staré české knedlo-vepřo-zelo nebo klasické rizoto. Pokličkový chleba s olivami a škvarky - Pod pokličkou v troubě upečený chleba ochucený olivami a škvarky, ke konci pečení dopečený odklopený, pěkně dozlatova. Hrníčkový recept bez vážení!


Ale protože se vepřová konzerva v domácnosti vždycky hodí, začalo se opět zavařovat doma. Při domácím vlastnoručním zavařování (konzervování) masa je nutno zachovávat léty prověřený postup, aby se maso nezkazilo. Zkažená masová konzerva obsahuje tak zvaný klobásový je botulotoxin, vysoce účinný smrtelný jed. Tato konzerva není na rok, ale měsíc vám určitě vydrží, pokud ji nezbaštíte hned. Masová konzerva krásně voní, tento recept rozhodně stojí za vyzkoušení.


Játrová pochoutka z domácí pekárny.

Chcete-li vyzkoušet domácí zavařené maso vyzkoušejte tento praktický videerecept. Plecko a zbytek bůčku nakrájíme na kostičky o velikosti 3×cm. Ve velké míse všechno maso, krom kůže osolíme a okmínujeme. Na dno sklenice položíme dva kusy kůže a přidáme maso. Běžně zavařujete ovoce, zeleninu i houby?


Zkuste konzervované maso ve vlastní šťávě a rychlá večeře nebo jídlo na cesty bude vždy po ruce. Zavařené maso je lahodné a šťavnaté, příprava je snadná, ale má přísná pravidla. Přinášíme nejen články o dětech, ale na portálu mamci. Vepřové konzervy, které se prodávají a vyrábějí u nás, až na čestné výjimky obsahují jen malou část vepřového masa a zbytek se jedná o různé separáty, tuky, éčka a velké množství soli. Tématické fráze: domácí šunka do sklenice domácí medová šunka recept domaci veprova sunka šunka do sklenic recept na domácí šunku ve sklenici veprova sunka domácí šunka ve ve sklenici šunka do sklenice recept na šunku ve ve sklenici sulc se šunkou vepřová šunka do sklenice šunka konzerva domaci sulc do skla domácí.


Jestli někomu chutná kupovaná vepřová konzerva tak ať vyzkouší tenhle recept, teprve potom pozná, co je to delikatesa. Koření a utřený česnek zalijeme vodou a vaříme, dokud se neodvaří na polovinu, necháme vychladnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky