pondělí 21. listopadu 2016

Plastový kbelík s víkem 5l

Výhodou plastových kbelíků je jejich nízká hmotnost a vysoká odolnost v porovnání například s plechovými kbelíky. Velmi stylové kbelíky, které jsou ideálním řešením pro skladování krmení a různých návnad a nástrah, jsou k dispozici celkem ve třech velikostech. PE kbelík s vylamovací pojistkou a víkem o objemu litrů pro použití v potravinářském průmyslu a na skladování chemikálií.


B2B Partner Standard plastový kbelík s víkem l. PLASTOVÝ KBELÍK 5L S VÍKEM.

Bílý plastový kyblík vhodný pro potravinové výrobky. Objem l, v nabídce také další velikosti. Vědro s víkem 5L EZE s potravinovým atestem 419.


Dětský úložný box s víkem o objemu 1 5L s motivem MINNIE. Pevné nasazovací víko se zesílenými rohy schová obsah boxu. Vhodné pro stavební chemii, potravinářství nebo chemický průmysl.


Kýbl plastový s víkem 17litrů. Pokud si vyrábíte domácí prací prášek, tento kýbl oceníte.

Plastový kbelík s víkem l. Váš prášek budete mít pěkně uschován a připraven k použití. Tyto kbelíky jsou vhodné k přepravě a skladování sypkých i tekutých materiálů. Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve. Použít jej lze jako nádobu na bioodpad či kompost, ale také jako nádobu na prací prášek či na kolíčky.


Kbelík je dodávám s víkem ! Jeho použití se však meze nekladou. Naše cena 2Kč (EUR) skladem. Pomocí kbelíky si dítě může nahromadit velkou kopu písku a vytvářet různé stavby nebo kreace a rozvíjet tak svou fantazii.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pevný plastový kbelík na krmení, boilie, pelety.


Povrchová vrstva v krásném Camo vzoru. Dodávané je v tmavě hnědé barvě s potiskem Carpath kamufláže a označením. Vědro má praktickou sklopnou kovovou rukojeť s plastovým úchopem pro lepší manipulaci.

Součástí kbelíku je i plastový poklop stejné barvy, který zajistí obsah v případě převrácení a chrání směs před vyschnutím. T Box M můžete stohovat i stavět na sebe a také doplnit odolným robustním vnitřním organizérem s ručkou. Zatočte s nepořádkem a uspořádejte si prostor pokoje, kuchyně, dílny, i garáže. Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. Vysoká kvalita a moderní design.


Praktický kbelík s víkem o objemu 5l je ideální pro skladování nebo míchání krmení. Všechny informace o produktu Malířské nářadí a doplňky Finixa plastový kbelík na barvu s víčkem, černý obsah 5L , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Finixa plastový kbelík na barvu s víčkem, černý obsah 5L. Plechovka 5L včetně vtlačovacího víčka Cena s DPH: K č. Naskladnili jsme pro vás dezinfekční gely a roztoky v 5L kanystrech.


Díky černébarvě odolává UV záření,čímž ochrání obsah kbelíku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky