úterý 15. listopadu 2016

Škrabka na led fiskars

Provedení 2vje zcela obvyklé. Kovová škrabka na led s dřevěnou násadou vhodná k odstraňování ledu a ušlapaného sněhu. Fiskars škrabka na led. Lakovaná čepel škrabky je vyrobena z kalené oceli, násada ze dřeva.


Parametry škrabky na led : délka. Smetáček má silikonové štětinky a tak nedochází k poškrábání laku a skel. Praktická škrabka na okna lze od smetáčku oddělit. Hodnocení produktu:. Naše škrabka na led se smetáčkem v sobě kombinuje inovativní design a moderní materiály.


Díky tomu očistíte své auto jemně a efektivně, nehledě na počasí. Jelikož je čepel ohebná, dokonale se přizpůsobí vypouklému tvaru předního skla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Keďže je čepeľ ohybná, dokonale sa prispôsobí vypouklému tvaru predného skla. Free Shipping Available.


Kartáček je silikonový, nedochází tak k žádnému poškrábání. Má na druhé straně stěrač na odstranění vody a mokrého sněhu. Má dvojí čepel a čistí tam i zpátky. Velmi Ohebná čepel, která přizpůsobí se zahnutému sklu.


Saint-Gobainreference) Škrabka na led nahrazuje zuby na led. Základní typy škrabek na led a sníh. Klasická škrabka na led – odstraní námrazu. Shrnování sněhu z auta s ní však není moc praktické. Oproti škrabce s košťátkem bývá levnější.


K č 1Kč bez DPH 9Kč. GARDENA škrabka na led 15. Pro snadné odstraňování ledových příkrovů a umrzlého sněhu. Pro celoroční použití - vhodné i pro odstranění nečistot.


Není možné zasílat na dobírku, platba pouze předem. Výdejna je uzavřena, zásilky expedujeme na adresu nebo je možné využít náš rozvoz po Praze. Může dojít ke zpoždění některých objednávek. Standardní doba doručení je pracovní dny, nicméně v této situaci se to může prodloužit. Pracovní část je vyrobena z bórové oceli.


FISKARS - Škrabka na led do auta Solid od 1Kč - Heureka. Samotný systém QuikFit je veľmi pohodlný, na jednu rukoväť môžete nacvaknúť rôzne nástroje. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Škrabka na led fiskars

Pravidelné akce a slevy na Škrabky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky