pátek 18. listopadu 2016

Elektrické struhadlo eta

Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Elektrické struhadlo ETA. Přinášíme radost a užitek více než let. Podívejte se, jak složit a správně používat nástavec na strouhání ETA , který je kompatibilní se všemi kuchyňskými roboty ETA (Gratus, Gustus, Gratussino, Mezo).


Příslušenství Hodnocení uživatelů (1) Dostupnost Recenze a video ↓ Popis a specifikace ↓ Technické par.

Jak vybrat elektrické struhadlo ? Příkon elektrických struhadel. Určuje spotřebu elektrické energie, ale má také přímý vliv na výkon struhadla. U běžných modelů by příkon neměl klesnout pod 1W, výkonnější přístroje pak disponují příkonem v rozpětí od 2do 2W. Extra výkonná elektrická struhadla s. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Vybírejte si Struhadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Hodia sa do každej domácnosti, nezaberú veľa miesta, ale ušetria veľa času. Ako vybrať elektrické strúhadlo? Struhadlo připojené do předního pohonu ETA Gratus dává možnost volby mezi plátky, jemným a hrubým strouháním a mělněním.


Při přípravě těsta na bramboráky jsem vyzkoušel mělnění a jemné strouhání. Brambora propadává do středu kuželového struhadla. Je výhodné postavit mísu co nejblíže ke struhadlu a. Struhadlo je snadno rozebiratelné a jeho složení je velmi jednoduché a intuitivní. Jednotlivá struhadla i disk na hranolky můžete mýt v myčce.


Ostrouhat mrkvičku vůbec není na škodu. Máte-li po ruce správnou škrabku a struhadlo , pak z ní můžete vykouzlit nejeden kulinářský skvost. Pro snadnější přípravu pokrmů se vám budou hodit i nejrůznější kráječe. Rozmanité tvary a materiály vám umožní vybrat si přesně ty pomocníky, na které už vaše kuchyň.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny a otevřeno máme i přes velikonoční svátky, kromě Velikonočního pondělí.

Vyberajte si Kuchynské krájače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Free Shipping Available. Looking For Unusual Stick? Podrobnější informace zde:.


Kráječ Speciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu Může krájet, řezat a strouhat. Při koupi si vybírejte modely, které jsou vybavené dostatečným počtem nástavců. Díky nim můžete využít elektrické struhadlo na bramborové placky, sekání ořechů, skrouhání zelí, ale i na přípravu strouhanky. Určitě také doma organizujete jednou za.


Strúhadlá a krájače dotiahnu vaše pokrmy k dokonalosti. Využijete ich na prípravu šalátov, hranoliek, zeleninových ozdôb, príloh alebo napríklad aj na prípravu domácich halušiek. Skvelý doplnok pre každú gazdinku. KráječSpeciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninuMůže krájet, řezat a strouhatDodávané příslušenství: kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní pracovní výsledky - Kráječ na tenké plátky vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, nebo ovoce a zeleniny na zdobení různých jídel apod. S jeho pomocou ľahko nakrájate chlieb, pečivo, syry, salámy, ovocie i zeleninu na rovnomerné plátky, kolieska a krajce.


Plátky ako podľa pravítka. Kvalitný nerezový nôž značky Solingen s vrúbkovaným. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Graef, Sencor, ETA a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky