středa 23. listopadu 2016

Jak vyrobit obal na mobil z gumiček

Používáte ochranné pouzdro na mobil ? Pak pro vás i pro vaše potomky přinášíme pár nápadů, jak si obyčejný obal hravě a kreativně ozdobit. Zkuste to pomocí lihového fixu nebo s papírovou krajkou. Bude vám na to stačit pár minut!


Když si představíte, jak to bude s mobilem či tabletem házet v batohu na výletě, kam všude může zapadnout v autě nebo co schytá v tašce s dekou a plavkami, jímají vás o ně obavy. Právě pro takové situace se vyplatí pro ně mít ochranný obal.

Máme pro vás pár tipů, jak si ho vyrobit. Návod na obal na háček je jednoduchý a déle vydrží. Slušivý kábatek pro mobilní telefon. Na výkres pomocí pravítka předkreslíme šablonu obalu (v úvahu bereme rozměry vlastního telefonu) Hotovou šablonku vystřihneme Vystřihlou šablonu překreslíme na pěnovou gumu a pečlivě vystřihneme Boky obalu dle. Kryt na mobil z gumiček 1. Videonávod jak si vyrobit obal na mobil z tavného lepidla.


Když se řekne mouka, nejspíše se vám vybaví bílý prášek nebo krupička – surovina pro. Pouzdro na mobil - jak si ušít pouzdro na mobil.

Dokážeme vyrobit vlastní kryty a pouzdra na téměř všechny typy telefonů, které najdete v našem e-shopu. Aktuálně na více než 4typů telefonů. Konkrétně dokážeme vyrobit kryt na mobil s vlastní fotkou na tyto typy mobilů.


Váš kryt bude následně vypadat podobně jako na videu níže. Jak si vyrobit samolepku z domácích. LadySasetka 350views. DIY mini mýdla z forem na bábovku.


Subscribe to jak vyrobit obal na mobil Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod. Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. Obal na mobil I když se stále vyhýbám tzv. Zákaznici se líbila taštička s bublinkovým prošitím a přála si ve stejném vzoru a barevnosti pouzdro na mobil. Některé z vás zajímalo, jak si můžete vyrobit kryt nebo spíš obal na háček z loom bands gumiček.


Pomocí krátkého videa si jej můžete během několika minut snadno uplést taky. Tento kryt je výjimečný jak. Odpověď na dotaz jak si vyrobit obal na mobil byla vyhledávána po prvé 19. Pokud si na Picasee nevyberete obal navržený našimi designéry vůbec to nevadí.


Protože si můžete na mobil navrhnout i kryt s vlastní fotkou nebo motivem.

Výše si vyberete model telefonu, na který budete chtít pouzdro s vlastní fotkou vyrobit a poté v naší šikovné aplikaci stačí nahrát danou fotku nebo jakýkoliv jiný. Rádi byste svůj telefon něčím ozvláštnili? Můžete si na něj vyrobit kryt s vlastní fotkou.


Váš telefon pak bude v bezpečí a zároveň se budete usmívat pokaždé, když jej vyndáte z kapsy. Dejte sbohem neoprénovým nebo koženým obalům na tablet bez nápadu. Zručnější majitelé tabletu ocení, pokud si obal (pouzdro) na svůj tablet vlastno. Mysleli jste si, že z gumiček se kromě náramků a drobných přívěšků nedá uplést něco praktičtějšího?


Pak jste na velkém omylu:-) V dnešním českém video návodu se totiž dozvíte, jak si můžete z gumiček uplést parádní kryt na telefon, který hned tak někdo nemá!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky