pondělí 14. listopadu 2016

Nádrž na vodu 1000l české budějovice

S vypouštěcím ventilem (nepoužité hrdlo je součástí) A s napouštěcím otvorem shora. IBC kontejner je vhodný na uchování kapalin - Voda, nafta, chemikálie. Skvělé využití na zahradě ! Osobní odběr 15km od Třeboně.


Rozměry VxŠxD 1x 1x 1cm. Inzerát byl odebran z oblíbených. IBC nádrže Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž. IBC má vstupní otvor 1 nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3).


Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Tyto nádrže jsou od potravinářských produktů a využívají je zejmé. Popis: Nabízím NOVÉ redukce k IBC nádržím jedná se o prodloužení výpusti o cm. Vhodné pro napouštění kropáče, kýblu, pro lepší manipulaci.


Získejte cenové nabídky zdarma. Nádrž na vodu – České Budějovice. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Bazar a inzerce zdarma. Barel, ibc, septik, žumpa, nádrž.


Na dně nádrže je zbytek polyuretanoveho lepidla do 5kg. Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Váha celé nádrže je cca 55kg. Místo odběru Komorní Lhotka, po do. Dobry den, prodám vlečku za traktor, používaná na převoz vody.


Ibc kontejner, plastova nádrž na vodu. Plastová nádrž na vodu Rhin písková, 3L. Po zabetonování je plastová nádrž na dešťovou vodu pojízdná. Jsou vhodné do míst poblíž příjezdových cest a komunikací.


Slouží k uchování dešťové vody napříkl. Na potraviny a pitnou vodu doporučujeme nové nádoby z naší nabídky. Tipy použití a popis naleznete na našem webu. Využijte možnosti DOTOVANÉ DOPRAVY! Odeberte více kusů nebo čištěnou variantu nádoby.


Lze doobjednat společně s klecí na paletě. K dispozici užší nádrž 600L - projde dveřmi. Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně. Je umístněna v kleci ze zinkových trubek.


Nahoře má vtokový otvor o průměru 14cm - 160mm, s víkem na závit KVH150. Materiál HDPE, odolný vůči mrazu i teplotám nad 100°C. IBC je uzavíratelná, každá má vrchní vstup a spodní výpust.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky