pátek 11. listopadu 2016

Zásobník teplé vody dražice

Ohřívače vody , bojlery Dražice. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Svislý zásobník teplé vody s jedním výměníkem, bez elektrického ohřevu, vhodný k různým zdrojům tepla. Stacionární zásobník teplé vody s topným tělesem a jedním výměníkem vhodným k mnoha různým zdrojům tepla. Kombinace nepřímotopného zásobníku s jedním (NTR) nebo dvěma (NTRR) výměníky a vhodně zvolené topné jednotky umožňuje fungování zásobníku v režimu kombinovaného ohřevu elektrikou a dalším zdrojem (zdroji) tepla.


Příprava teplé vody je nedílnou součástí jakékoli aplikace, ať už se jedná o rodinný či bytový dům, ale také technologické provozy či kanceláře.

Vždy je nutné, aby zásobníkový ohřívač splňoval ta nejpřísnější kritéria z hlediska kvality, životnosti a dodávky teplé vody v dostatečném množství. Zvislý zásobník teplej vody s jedným výmenníkom, bez elektrického ohrevu, vhodný k rôznym zdrojom tepla. Stacionární solární zásobník teplé vody OKC NTRR SOL od českého výrobce Dražice v objemech 2- 3l. Viac informácií Viac informácií o nepriamovýhrevnom zásobníku OKC NTR. Nepřímotopý stacionární zásobník teplé vody OKC NTR od českého výrobce Dražice v objemech 1- 2l.


Stacionárny zásobník hranatého tvaru s jedným výmenníkom a vstupmi i výstupmi v hornom veku, vhodný na inštaláciu pod závesné kotle. Stacionární nepřímotopný zásobník teplé vody s jedním výměníkem a vstupy i výstupy v horním víku vhodný pro instalaci pod závěsné kotle. Tepelná izolace, neobsahující fluoro-vané ani chlorované uhlovodíky, sniÏuje spotfiebu po-hotovostní.


Na podlahové topení umíme napojit jakýkoli zdroj tepla.

Krb, kotel na tuhá paliva, solární systém, tepelné čerpadlo či cokoli si budete přát. Hledáte způsob, jak využít teplo na maximum? Akumulační nádrže, které. Máte doma krbová kamna či solární systém?


Pak se bez akumulační nádrže zajisté neobejdete. Kromě ekologičtějšího provozu vaší domácnosti se postará také o prodloužení životnosti kotle, zvýšení účinnosti solárních systémů a tepelných čerpadel i optimální spalování v kotli na tuhá paliva. Trubkové výměníky nelze použít pro průtokový ohřev teplé užitkové vody.


Vše závisí na teplotě topné vody , která se akumuluje v nádrži. Zapojení s kotlem většinou dovoluje přímo ohřev TUV ve vnitřní nádrži na požadovanou teplotu, naopak zapojení na solární kolektory nebo tepelné čerpadlo TUV jen předehřeje a. Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle. A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Technický list ke stažení Použití: Nepřímotopný zásobník TUV se dvěma výměníky Zásobování teplou užitkovou vodou rodinných domů, provozoven, obytných budov Ohřev vody z. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dostatek teplé vody je jedním ze standardů příjemného bydlení.


Uživatel právem požaduje takový zdroj teplé vody , který by byl.

Je určen k akumulačnímu ohřevu užitkové vody elektrickou energií. Zásobník je smaltový a tepelně izolovaný. Používá se zavěšený na stěně ve svislé poloze.


Ovládá se termostatem, na kterém lze nastavit teplotu v rozsahu až °C. Ohřev vody provádí topné těleso, které je jištěno bezpečnostním termostatem a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky