pátek 25. listopadu 2016

Kladívkový šrotovník na obilí

Kladívkový šrotovník - mlýnek - obilí slouží ke mletí zrna za účelem výroby krmné směsi. Tento šrotovník je jednoduc hý na obsluhu a údržbu. Má na rotoru lopatky – kladívka a rotor se otáčí tak rychle, aby obvodová rychlost kladíve k stačila na. Určitě jej ale využijí i uživatelé pro. Kladívkové šrotovníky RVO jsou určeny pro výrobu krmiv z kukuřice a ostatních obilovin do vlhkosti.


Vyznačují se vysokou energetickou úsporností.

Tento typ šrotovníku na obilí možňuje otáčení v obou směrech. Prodám kladívkový šrotovník na obilí. Není určen pro zpracování olejnin- ucpávají se síta.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Historický šroťák, šrotovník. Elektrický šrotovník na obilí a luštěniny pro přípravu vlastního šrotu a krmných směsí. AGF-je osazem kvalitním kW motorem pro pohodlné mletí pšenice, kukuřice, ovsa, žita, ječmene, prosa a dalších plodin.


V, elektrický šrotovník obil.

Jak jednoduše vyrobit malý šrotovník - drtič obilí ? Použil jsem starou zrezlou sekačku na trávu DIU Jevíčko a trochu domácího bordelu a šrotovník je na světě! Možnost drcení kukuřičných klasů bočním vývodem. Prodávám i drtič na ovoce Kontakt pouze telefonický. Na úplném počátku našeho mletí mouky byl klasický šrotovník , ke kterému. Poté jsme sehnali ruční mlýnek na obilí , klasický prvorepublikový.


Dá se použít i na šrotování sladu na výrobu piva. Prosím nemáte někdo plánek na kladívkový šrotovník ? Přesně takový šroťák jsem si kdysi v osmdesátých letech podle časopisu Udělej si sám postavil a makal opravdu přepychově. V základním vybavení je dodávána sada sít pro nastavení hrubosti šrotovaného materiálu. Velkou výhodou je příkon 2V.


Zpracování zrn kukuřice, pšenice, ovsa, ječmene, rýže, fazole, kaštany a jiné plodiny. Využití i pro zpracování bylin a plodů (výroba čajů, nebo bylinných směsí). Potřebujete-li snadno a účinně vyrábět krmivo z obilovin nebo jiných plodin, využijete tento kvalitní kladívkový šrotovník obilí. Určite ho ale využijú aj používatelia pre. Získaný produkt je hodnotným krmivem pro krávy, prasata, slepice, králíky a další hospodářská zvířata.


Na šrotovníku lze regulovat šrotovací výkon, snadno měnit síta a kladiva, která jdou otočit pro vícenásobné použití. Součástí dodávky jsou síta o různé hrubosti - - - mm.

Kladívkový mlýnek můžete využít jak pro zpracování zrn z kukuřice, obilí , pšenice, ovsa, ječmene, rýže, ale i fazolí kaštanů a dalších plodin. Není však určen pro zpracování olejnin. URALMAŠ 300T kladívkový šrotovník na mletí obilí a celé kukuřice včetně oklasku. Ruský tovární výrobek s masivní kovovou konstrukcí.


Je určen ne na průmyslové, ale občasné domácí farmářské - hobby využití. Mlýnky na obilí , šrotovníky, šroťáky, krouhače řepy, řezačky na kopřivy, drtiče kostí - to jsou základní pomůcky na přípravu krmiv na sekání a drcení krmiva pro zvířata.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky