pondělí 28. listopadu 2016

Myčka nádobí za odvoz

Je potřeba vyměnit upadlé horní rameno. Přijedu do max do 20km od KM. Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nedaruje myčku na nádobí. Všechny inzeráty uživatele simon. Daruji vestavnou myčku nádobí.


Myčka nádobí za odvoz

Nyní je na myčce instalován dřevěný panel z původní kuchyně. Tento panel je demontovatelný - lze sladit s jakoukoli kuchyní. Inzerát byl odebran z oblíbených. Vestavná myčka s kapacitou sad nádobí. Vestavěná myčka na nádobí AEG SensorLogic.


Linka se skládá ze 3prvků stojících v řadě (na fotkách je myčka , místo ní je součástí skříňka s policí) a později truhlářem na míru dodělávaným samostatně stojícím barovým prvkem - spousta úložného prostoru pro nádobí a spotře. Prodám kuchyňskou linku včetně el. ECO, Automatic- se spotřebou vody již od litru , Normal na °C, Intenziv na 75°C,Jemné, Solární úspornýModře podsvícený dispej v češtině. Siemens myčka vestavná nerezová SN54M582EX, tři koše.


Myčky nádobí - inzerce. Poptávám zapojení myčky nádobí , myčka by měla stát cca 3m od odpadu, hledám někoho, kdo je schopen situaci obhlédnout, naplánovat řešení a po zakoupení myčky fyzicky zapojit. Kuchyňskou linku i samostatně, myčku jen s linkou. Vše ve velmi dobrém stavu. Je vnitřně uspořádána tak, aby se každý kousek nádobí dokonale umyl a vysušil.


Nádobí můžete vkládat do tří úrovní, přičemž jedna z nich je určena především na příbory. Ty kolem sebe budou mít spoustu místa a voda i čisticí prostředek se k nim jednoduše dostane. Vážení zákazníci z Jaroměřic n. Zboží objednané na e-shopu vám po dohodě dovezeme.


V případě nouze – mrazák, chladnička atd. Přestal se točit program volič -asi nenatápí, ale el. Plně funkční - spolehlivá - zachovalá. Důvod prodeje-přestavba kuchyně-výměna za vestavbu.


Na až sad nádobí. Auto 55°C- 65°C - myčka si sama zvolí mycí program podle znečištění vody. AQUA-STOP ochrana proti vyplavení.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Velká, matná kuchyňská linka ve tvaru L, skříňky lze variabilně přeskládat. Spotřebiče součástí kuchyně trouba, sklokeramická deska, dřez s baterií, digestoř, myčka na nádobí a vestavná lednice. Rozměr linky 370x310cm.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Funguje totiž v podstatě jako virtuální tržiště, na kterém mohou lidé pouze za odvoz nabízet nejrůznější věci. Ať už se jedná o obnošené oblečení, nepotřebný nábytek, přebytečnou elektroniku nebo nevyhovující dárky. Z nabídky druhých si přitom sami mohou vybrat, zda je naopak něco, co by sami potřebovali. Toto rameno se nachází v horním koši a přispívá k dokonale umytému nádobí bez usazenin.


Dvě ergonomicky navržená stříkací ramena se postarají o správnou cirkulaci vody, která se dostane do každého koutu. Zdarma za odvoz daruji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky