čtvrtek 24. listopadu 2016

Penzion hella sušice

Apartmán se nachází v rodinném domě v klidné části, v blízkosti řeky Otavy. Hella nabízí ubytování v soukromí se samostatným vchodem, ubytovací kapacita jsou dvou a tří lůžkové pokoje. Město Sušice , pravdivě nazýváno „Bránou Šumavy“, se nachází v předhůří Šumavy, uprostřed krásné přírody. Na jihu se táhnou státní hranice s Německem.


Do zdejšího okresu zasahuje NP Šumava, CHKO Šumava a Sušický přírodní park Kašperská vrchovina. Oblíbeným cílem turistů bývá v letních měsících řada historických památek jako jsou státní hrady.

Nabízí ubytování v soukromí se samostatným vchodem. Do zdejší oblasti zasahuje NP Šumava, CHKO Šumava a Sušický přírodní park. V případě zájmu o ubytování v Sušici či okolí nás neváhejte kontaktovat!


Ceník ubytování v našem penzionu - ceny za noc, víken v sezóně i mimo ni. Restaurace a penzion U Vítovců. Najdete v něm příjemné zázemí při služební cestě i turistické návštěvě starobylého města na úpatí.


Je situován tak, že jste prakticky v centru města v klidné čtvrti a nemáte to daleko ani do lesoparku Luh. Zde můžete najít sportovní vyžití na stadionu, tenisových kurtech,nebo se jen procházet podél. Aktivity v okolí Sušice zahrnují pěší i cykloturisktyku.

Doporučujeme návštěvu ledovcových jezer (Plešné, Čertovo, Černé, Prášilské, Laka), rozhleden (Svatobor, Poledník, Klostermannova rozhledna), či prostě návštěvu unikátní šumavské přírody. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Fotogalerie interieru našeho penzionu.


Náš rodinný penzion nabízí levné a kvalitní ubytovaní v klidné čtvrti města Sušice na nábřeží řeky Otavy. Na zahradě se nachází venkovní terasa, gril, sauna a bazén. V okolí je řada turistických cílů.


Sušice - accommodation, sport, Bohemian Forest. Nabídka ubytování ve třech dvoulůžkových pokojích. Penzion HELLA from Mapcarta, the free map. Pension Hella Sušice : km od Rok.


Pronájem tří klasických roubených chalup každá s kapacitou osob v horské obci Nové Losiny v centru Jeseníků, ideální místo ke strávení jak letní, tak zimní dovolené, ale také k pořádání víkendových oslav, sešlostí nebo svateb. Sušice má hned několik kostelů, nejznámější z nich Kaple svatých Andělů Strážných (na hoře Stráž) a Kostel sv. Václava (poblíž centra) doplňují ještě Klášterní kostel svatého Felixe a dva hřbitovní kostely. K významným sakrálním památkám Sušice zajisté patří beze sporu také Židovský hřbitov.


Americké armády 8 Sušice Sušice. Kromě pohodlného ubytování nabízí penzion také vinárnu, salonek, terasu a restauraci s tanečním parketem. Město Sušice je nazýváno také Bránou Šumavy a proto pokud si pro ubytování zvolíte penzion v Sušici.


Jedním z nejoblíbenějších míst v okolí Sušice patří rozhledna Svatobor s turistickou chatou, odkud je krásný výhled daleko na Šumavské vrcholy i do vnitrozemí.

Penzión Villa Helia Vám ponúka jedinečné luxusné ubytovanie na Orave v priestranných moderne zariadených apartmánoch s krásnym výhľadom. Kvalitou ubytovania a celkového dizajnu môžeme penzión Villa Helia prirovnať k butique hotelu. Nejlepší speciální ubytování - Sušice , Česká republika: Najděte na Tripadvisoru recenze cestovatelů, fotografie a skvělé nabídky hotelů v Sušici, Česká republika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky