čtvrtek 10. listopadu 2016

Leštěnka na parkety

Obnovuje lesk a zároveň zajišťuje ochranu před opotřebením. Před použitím vyzkoušejte na dílku podlahy přilnavost prostředku. Nepoužívejte na navoskované nebo naolejované. Všechny lakované dřevěné podlahy vyžadují nejen pravidelný úkli ale také periodické obnovení ochrany jejich lakovaného povrchu.


Leštěnka na parkety je přípravkem, který je přímo určen pro ochranu povrchů lakovaných a barevně lakovaných dřevěných podlah. Schütz CC-Lesk na parkety a korek a Dr. Plné zatížení a stěhování nábytku. Bona leštěnka na parkety lesk. Lesklý přípravek s obsahem vosku a polyuretanem obnovuje lesk, lepší odolnost a zároveň zajišťuje ochranu před opotřebením.


Vytváří film, který chrání povrch před znečištěním a usnadňuje následnou údržbu. Tuhá vosková pasta pro ošetření parket, dřev, linolea apod. Návod k použití: pasta se nanáší měkkým hadříkem a po úplném zaschnutí se. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Leštěnka Pronto - dokonale odstraňuje prach, šmouhy a otisky. Nevhodný pro použití na dřevo bez povrchové úpravy. Přípravek obsahuje vosk.


Složení zaručuje snadné použití a vyrovnaný výsledek. Samolešticí leštěnka ALEX se včelím voskem obsahuje ve svém exkluzivním složení složky poslední generace, díky kterým se dosáhne profesionálního výsledku při péči o parkety. Neklouže a nezanechává stopy. Zanechává na povrchu dlouhodobý přírodní lesk.


Zpomaluje stárnutí podlahy způsobené poškrábáním nebo vlhkostí. Alex Renovující leštěnka Přímo na podlahu 9ml, Kategorie: Na podlahu. Já používám pouze tuhle neboť je nejle.


Diava Pasta na parkety. Použitie: Veľmi znečistenú podlahu najskôr očistíme brúsením, drôtikovaním alebo umytím. Kefou alebo handrou preleštíme.


Prověřené leštidlo na parkety , které Vám také můžeme nabídnout, je Dr. Jde o polymerové disperze s obsahem vosků. Slouží k ošetření a ochraně všech. Obsahuje vosk a polyuretan pro delší životnost.


V nabídce najdete leštěnky na plovoucí podlahy, PVC, linoleum, dlažbu, ale také na kámen, mramor, pískovec, vhodné pro použití jak v interiéru, tak v exteriéru. Lešticí prostředky na dřevěnou podlahu můžete využít také jako leštidlo na parkety. Důkladně vysajte podlahu.


Dostupná ve dvou variantá. Naneste jednu rovnoměrnou vrstvu na celou. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Autopolitury s voskem použijte v případě, že lak je bez rýh, je běžně ošetřovaný a potřebujete jej na dobu 2-měsíců konzervovat. Pro dokonalou ochranu laku vozu použijte jemně abrasivní leštěnky a na připravený lak naneste tvrdý vosk s ochranou na 4-měsíců.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky