úterý 8. listopadu 2016

Napařovák na knedlíky

Inzerát KRÁJEČ NA KNEDLÍKY v okrese Jablonec nad Nisou, cena 900Kč, od BLEŠÁK na Sbazar. Popis: Nabízím nerez kráječ knedlíků - profi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Napařováky skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Napařovač na knedlíky Culinaria Univerzální nerezový napařovák Banquet Culinaria na knedlíky a zeleninu, průměr 23cm. Univerzální napařovák na knedlíky CHEF Tescoma se výborně hodí pro vaření a ohřívání pokrmů v páře, zejména knedlíků, kořenové zeleniny v celku, ryb apod.


Vhodné do hrnců, kastrolů i pekáčů o průměru - cm. Knedlíky ještě nakynout, trochu pod utěrkou, ale hlavně při vaření. Dáme vařit trochu vody pod napařovák na knedlíky. Jakmile se voda vaří, dáme knedlíky na napařovák a přikryjeme pokličkou. Kynuté knedlíky bez vajec vaříme - minut.


Napařovák na knedlíky

Poté knedlík vyjmeme a propícháme špejlí nebo hned nakrájíme. Když voda vře, položíme knedlíky na napařovák (vejde se jich tam 7), přiklopíme a vaříme v páře minut. Při vyjmutí je propícháme vidličkou. A teď můžeme celý proces opakovat ještě jednou. Jsou báječné, nelepí a hodí se ke guláši i ke svíčkové.


Vynikající pro vaření a ohřívání pokrmů v páře, zejména knedlíků, kořenové zeleniny v celku, ryb apod. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, vhodné do myčky. Technické parametry produktu: BANQUET Napařovač na kned.


Do mísy na těsto dáme nakrájené rohlíky, mouku, škrob, sůl a rozklepneme obě vejce. Syrové brambory nastrouháme na jemno (struhadlo mrkev) a přes velké síto z nastrouhaných brambor vymačkáme tekutinu a přidáme je k ostatním surovinám v míse na těsto. Pařák vložíte do hrnce naplněného mírně vodou a na něj můžete dát ohřát knedlíky nebo uvařit zeleninu. Pára zajistí, že si zelenina zachová všechny cenné látky a knedlíky budou nadýchané.


Napařovací vložka do hrnce se hodí také na vaření chřestu či ohřev pokrmů. Vyberte si ze stovek receptů na Bezlepkové bramborové knedlíky , které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Bezlepkové bramborové knedlíky. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Bezlepkové bramborové knedlíky receptů z čech i ze světa.


Napařovák na knedlíky

Knedlíky se mohou připravovat vařením buď ve vodě nebo v páře ve tvaru koule nebo šišky, která se před podáváním krájí na plátky. Nejrozšířenější knedlíky podávané k českým pokrmům jsou houskové, kynuté nebo bramborové knedlíky. Do hrnce s vodou se dá dát i menší kastrůlek, kovový cedník, položené struhadlo, nebo nástroj na výrobu halušek, prostě cokoliv, co je po ruce a vařící voda to nepoškodí. Nebo plátěný hadřík zavěsit přes okraj hrnce a přivázat, aby ho tíha knedlíků nesesunula ke dnu. Knedlíky are a simple and easy Czech dumpling recipe that pairs well with meat and gravy and stew or soup recipes.


Enjoy knedliky with Czech favorites like kyselica, svíčková na smetaně, goulash, or vepřo knedlo zelo to have a truly traditional Czechian meal! This recipe is validated by our culinary expert in Czech cuisine, Kristyna Koutna. Parní hrnce mohou mít i časovač, který zajistí, aby požadované ingredience a suroviny byly připraveny ve stejnou dobu.


Napařovák na knedlíky

V parních hrncích je možné připravovat veškeré potraviny – zeleninu, masa, ryby, knedlíky , ovoce, těstoviny, rýži, obilniny, luštěniny, vajíčko ( na měkko i na tvrdo). Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Z počátku manželka vařila kynuté knedlíky na malém napařováků.


Než uvařila všechny knedlíky , tak to zabralo dost času. Proto jsem ji udělal velký napařovák z nerezového plechu. Prvně jsem si udělal šablonu a podle ní jsem z plechu vystřihoval tvar.


Pak naohýbal co bylo potřeba a nakonec díly. Brambory uvařím jako přílohové, sliju vodu, v hrnci rozšťouchám s dětskou krupičkou a nechám 20minut napařit pod pokličkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky