středa 30. listopadu 2016

Narážka na klobásy bazar

Hydraulická plnička klobás Mainca - MC - napětí 4V Robustní a výkonná hydraulická plnička na klobásy , vhodná pro větší řeznictví a maso zpracovatelské závody na výrobu klobás,párků a salámů. Kromě víka a pístu (anodizovaný hliník) kompletně vyrobeno z nerezové oceli. Prodám novou narážku české výroby na klobásy , jitrnice, párky, salámy apod.


Bazoš - Inzerce, Bazar. Válec o objemu litry je vyroben z ušlechtilé nerezové oceli. Usnadněte si práci a zvolte vysoce výkonné narážky, plničky z nerezu nebo plastu a vyberte si narážky a plničky na klobásy a jitrnice podle Vašich potřeb.

Vhodné také pro plnění salámů, jelit, párků, vinné klobásy. Jednoduchá obsluha a údržba. Inzerát naražka na klobasy v okrese Jičín, cena dohodou, od milan na Sbazar. Popis: Prodám narážku ,plničku klobás,jitrnic ,material nerez,15kg nápln, převod ozubeným hřebenem,nastavce ruzných průmerů. Stroje - Na klobasy bazár.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Nerezová plnící trubice průměr mm (pro vepřové střevo). Kúpim takú narážku na klobásy ako je na foto. Vybírejte z inzerátů.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty klobásy - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. HEROLD řeznické potřeby s. Plničky klobás, řeznické nabíječky klobás, řeznické narážky, narážečky na klobásy. To jsou jenom různé názvy pro ruční přístroje určené k plnění klobás do střívek. Popis: Tyto vysoce kvalitní , vertikální klobása stříkačka je plná špičkových funkcí.


This feature is not available right now. Please try again later. Michal Kozák 15views. Stôl, narážka a mlynec sú predané! PROFI mäsiarske stroje no používané len doma, NIE VO FIRME.


Všetko v perfektnom stave! Miešadlo Hobart využívané na klobásy , PROFI Talsa plnička s ktorou spravíte párky, klobásy , salámy, paštéky. Masový mlýnek a narážka na klobásy Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální.


Ostatné - Domace klobasy bazár.

Plnička na jitnice, klobásy HE ruční vhodná řezníky, výrobny a domácí uzenáře pro domácí využití při výrobě klobás , jitrnic. Vše je sice poměrně zdlouhavé, ale výsledek je skvostný. Výroba domácích klobás není nijak náročná. Přírodní solené střevo na klobásy , jitrnice, jelitka.


Tělo, válec a píst jsou vyrobeny z nerezové oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky