středa 2. listopadu 2016

Chladící stojan na víno

Pořiďte si domácí vinotéku. Je to speciální lednice na víno. Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno. Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový? Zvolte až parametrů.


Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů.

Stojany na víno - jedná se většinou o stojany dřevěné nebo v kombinaci s železem. K výrobě je většinou použito dubovém, teakové nebo jiné dřevo. Krásný stojan na víno Cofero vyrobený z masivního teakového dřeva potěší zejména milovníky starožitného vzhledu a vyznavače přírodních materiálů.


Díky svému unikátnímu vzhledu se bude vyjímat v každé místnosti. Milujete víno a chcete si ho vychutnať v správnej teplote? Kúpte si domácu vinotéku - špeciálnu chladničku na víno. Alebo kovový stojan na víno , elegantný regál na víno z masívu, držiak na víno na stenu.


Nájdite tú pravú vinotéku pre váš interiér na FAVI. Chladicí stojan na víno BERSEAU udrží konstantní teplotu vína po dobu min.

Jednoduchý design vynikne nejen při prezentaci, ale především při servírování. Stojan je vhodný na běžné i sektové lahve. Skladem dřevěné, kovové nebo plastové stojany na víno. Chladič na víno , který zároveň plní funkci stojanu na víno na láhev s převratným tvarem. Vyměnitelná vnitřní vložka chladiče na víno se zamrazí v mrazničce a udržuje vychlazenou lahev po dlouhou dobu.


Nákupní portál Heureka. Dřevo je přírodní materiál a od toho se odvíjí jeho zbarvení, kresba let, barevný odstín, který není nikdy všude stejný a může být na více či méně místech odlišný. V naší nabídce najdete hlavně stojany na víno , které jsou zároveň i chladiči na víno.


Oceníte tak elegantní prezentací nápojů zároveň s vychlazením nápoje na požadovanou teplotu. Dejte Vaší kuchyni nový rozměr s vkusnými doplňky. Ubrousky nemusíte mít srolované ve skleničce, jako je tomu v mnohých restauracích, ale můžete je dát do drátěného stojanu, kde budou vypadat skvěle.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jak víte, žádná dobrá párty nebude dělat bez kvalitního alkoholu a to není správné sloužit z pravidelného vinného stojanu. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat.


Obec s bohatou kulturní tradicí s krásnými kroji má neméně bohaté tradice vinařské. Na tyto tradice navazuje také vinařství, jehož počátky sahají a Liebherr - Lednice na víno - chladící vitríny značky Liebherr jsou výjimečné jak svou konstrukcí, tak použitými materiály a chladicím systémem.

Chladící návlek na víno či šampaňské, naplněný čtyřmi chladícími náplněmi. Neoprénový obal můžete celý vložit do mrazáku, není… 3Kč – 5Kč ve obchodech Porovnat ceny. Balmuir Winston cognac.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky