úterý 1. listopadu 2016

Vařidlová mřížka

Díky nové dvoudílné vařidlové mřížce STABIL PLUS, budete mít zaručený bezpečný posun nádobí po mřížce ve všech směrech. Nádobí je na mřížce stabilní a umožňu. Vedení plechů v troubě. Věnujte prosím pozornost rozměrům na obrázku ! Navíc se snadno čistí a jde o velmi odolný.


Cena s DPH: 4Kč Cena bez DPH: 4Kč: na objed.

Mřížka vařidlová sporáku Gorenje. Od nejlevnějšího Od nejdražšího Nejprodávanější TOP. MORA VDP 6GB- vestavěná plynová varná deska, černé sklo, hořáky, litinová vařidlová mřížka , elektrické zapalování.


Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Potřebujete náhradní díl k Vaší myčce, pračce, sušičce, vysavači nebo mixeru?


V kategoriích naleznete produkty k Vašim spotřebičům. Filtry do myček, čerpadla, tělesa topení, řemeny, dveřní zámky, skla trouby, knoflíky, led podsvity, šuplíky na prací prášek. Mora model KS653GI typ 254D.

Problémy nezpůsobí ani masivnější tlakové hrnce. Do desky je vložena odkapní miska a vařidlová mřížka. Nad hořáky je totiž umístěna dvoudílná litinová vařidlová mřížka , která každý hrnec nebo pánev udrží ve stabilitě. Podstavec se skládá z nerezového pláště opatřeného čtyřmi seřizovatelnými nožičkami, který je vpředu osazen hlavním uzavíracím a regulačním kohoutem s termoelektrickou pojistkou.


Plynové vařidlo ALBA VP Plynové vařidlo se používá ve stravovacích zařízeních k vaření nebo ohřívání jídel. Vařidlovou část tvoří nerezová deska osazená jedním plynovým hořákem se zapalovací elektrodou a čidlem termoelektrické pojistky. Nová dvoudílná vařidlová mřížka STABIL PLUS – nový tvar zaručuje maximální stabilitu nádobí na mřížce mřížka je velmi bezpečná i pro menší nádoby. Funkce čištění trouby Water systém. Dvoudílná smaltovaná mřížka.


Elektrické sporáky patří mezi přístroje, složené z mnoha částí. Nabízíme široký sortiment náhradních dílů pro elektrické sporáky různých značek. Sháníte náhradní díl nebo doplněk k výrobku?


Našli jste chybu nebo jste naopak nenašli co hledáte? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Deska pracuje se plynovými hořáky, které mají integrované elektrické zapalování v knoflících. Plynová varná deska MORA VDP642W se nachází v bílém provedení.

Navrchu desky se nachází dvoudílná vařidlová mřížka. Robustní SMALTOVANÁ dvoudílná vařidlová mřížka STABIL PLUS vhodná i do myčky nádobí. Pečící trouba s plynovým středovým hořákem ve tvaru písmene U, který svou konstrukcí zajišťuje rovnoměrnější rozložení teplot ode dna trouby, včetně bezpečnostní pojistky STOP GAS. Chladná dvířka trouby jsou zajištěna.


Multifunkční trouba - MF6. Stop Gas, dvoudílná vařidlová mřížka , elektrické napětí: 2V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky