úterý 15. listopadu 2016

Nylon metráž

Vážení zákazníci, chceme maximálně chránit zdraví našich zaměstnanců. Top kvalita látek jaké jinde nenajdete. Jedná se o 1 polyamidovou tkaninu (PAD) s nánosem. Nánosové materiály zajistí všem výrobkům z nylonu špičkové užitné parametry a nevšední design.


Nylon je pevný, odolný voči oderu a naťahovaniu, má vysokú odolnosť proti ultrafialovému žiareniu a poveternostným vplyvom. Ripstop a metráž na latka. Srdečně Vás vítáme na latka. V našem e-shopu najdete velký výběr metrážových látek: Módní oděvní látky, kvalitní dekorační a čalounické látky nebo exkluzívní značkové látky – sortiment, který potěší srdce každé švadlenky či krejčího.


Naše rodinná firma se již více než let zabývá prodejem metrového textilu. Zakládáme si na kvalitě služeb i materiálů. Najdete u nás – satén, brokát, podšívky, rongo, úplet, teplákovinu, bavlnu, len i hedvábí. Třeba i proševy, softshell či dekorační látky.


Nylon metráž

Blazinica za bucike v obliki krofa. Ob besedi krof nas misli takoj ponesejo k slastnemu sladkemu testu in polnjeni sredici. Vendar danes je na sporedu krof nekoliko drugačne narave, in sicer je narejen iz blaga, služi pa kot blazinica za bucike.


Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Autorské vzory látek, potisk látek na míru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nepremokavá látka nylon je polyamid na rubovej strane potiahnutý vrstvou PVC (polyvinylchlorid), má teda vlastnosti odolné voči vode - látka je vodeodolná, nenasiakne vodu. Metrový textil a široký výber moderných metrážnych látok za výhodné ceny. Vhodné na spoločenské šaty, obrusy, patchwork, záclony, závesy, poťahy, dekorácie. Vyberte si látky, metráž , galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu.


Farebný obchod s látkami, stuhami, galantériou a všetkým potrebným pre Vaše tvorenie. Děkujeme Vám za trpělivost a pochopení. Látky metráž v tomto e-shopu je možné nakupovat již od metru.


Nylon metráž

Rádi uspokojíme jak drobné, tak i velké zakázky. Vám rádi poskytneme informace o velkoobchodních cenách metrového textilu. Vzorovaný šifon v khaki barvě se zvířecím motivem. Jsou vhodné na sukně, ša. Metráž má složení 1 polyester.


Jste-li firemní zákazník a uvedete ve svých kontaktních údajích své IČO, bude Vám dodatečně přiznána sleva z ceny bez DPH. Sleva bude odečtena při konečné fakturaci již při první objednávce, po ověření vaší registrace. Hedvábné látky - hedvábí metráž Hedvábí je přírodní ušlechtilé vlákno, které pochází ze zámotků bource morušového.


Z hedvábného vlákna se zhotovují hedvábné tkaniny, které jsou ceněny pro zvláštní lesklý vzhle efekt a také určitou módní exkluzivitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky