úterý 22. listopadu 2016

Prodam osb desky 12mm

Free Shipping Available. Desky jsou pouzite viz foto. Moznost dovozu zalezi jen na domluve :). OSB desky za nízké ceny. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů osb desky.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ve vrchních vrstvách jsou orientovány podélným směrem, ve středové vrstvě jsou orientovány příčným směrem. Rozměry, tvar a směrová orientace třísek v jednotlivých vrstvách maximálně. Pokud by byl zájem mohu sehnat více kusů.


V řípadě zájmu volejte na tel. Kč, k předání v Plzni na bleších trzích - dispozici ks - osobní předání Původní cena 8. Množstevní sleva znamená odběr jedné celé palety Osb desek !

Kč, najdete na je webu drevenestanky. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj obchůdek a také sa. Stroje - Osb desky bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. CZ - Materiál pro Vaši stavbu. Tyto desky máme nejen v univerzálním formátu s rovnými hranami, ale i upravené formě například s pero drážkou po stranách pro podlahové a střešní konstrukce.


Ponùkam na predaj tvrdené osb dosky od českého výrobcu Krono.

Ide o polakovanú dosku určenú ako stavebný prvok , odolnú aj voči kondenznej vlhkosti. Po dohode viem materiãl aj doviesť. Reaguje na Dobrý den, pane Kučero, doporučil bych Vám použít 12mm , nebo 15mm osb desku s perodrážkou, ve dvou vrstvách, které budou kladeny křížem přes sebe.


Tloušťka osb desky , kterou bude možné možné použít, zavísi na rozteči trámů. Prodám boudu pro psa, zateplená , vyhřívaná s termostatem. Rozměry bez střechy - šířka x 114cm, výška 70cm, prostor na spaní - x 52cm, předsíňka 25x 52cm, rozměr stř. Na struktuře vrstev si můžeme všimnout charakteristického uspořádání.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Prohlédněte si aktuální inzeráty osb desky ,. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.


Nabízím k prodeji novou zateplenou psí boudu pro větší plemena. Izolace 80mm polystyren, uvnitř boudy osb desky , vnější stěny a terasa z palubek, střecha šindel. Celkový rozměr boudy je 280x165cm (rozměr spodní části). Pro více info nebo zájem o jiný rozměr či tvar mě kontaktujte. Obvykle jde o 3-vrstvy z třísek o velikosti 2-cm.


Díky tomu mají řadu výhod a široké možnosti použití. Mohou mít broušený nebo nebroušený povrch, být lepeny vodovzdorným lepidlem a opatřeny perem a drážkou. Podkladové desky koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky