pondělí 21. listopadu 2016

Luxol odstiny

Luxol Originál je tenkovrstvá lazura pro dekorativní nátěry na dřevo s ochranou proti povětrnostním vlivům a UV záření. Nová receptura má vylepšené vlastnosti jako zvýšenou vodoodpudivost, vysokou přilnavost dalšího nátěru, mechanickou odolnost a také hlubokou penetraci. Na internetové stránkce Vzorník barev jsou zobrazeny vzorníky odstínů, tvarů a jiných variant. Přebytečné zbytky napouštědla setřete hadrem, po proschnutí jemně přebruste.


Luxol Originál Vintage je tenkovrstvá olejová lazura pro dekorativní nátěry na dřevo s ochranou proti povětrnostním vlivům a UV záření.

Díky nové krémové konzistenci. Produktová řada pro péči o dřevo Luxol Brozura nahled. Tenkovrstvá lazura hlouběji penetruje do dřeva a nezanechává na povrchu film. Zvýrazňuje strukturu dřeva a jeho léta.


Chrání dřevo proti povětrnostním vlivům a zároveň také dekoruje. Luxol Lak s UV ochranou je transparentní lak pro nátěry dřevěných povrchů jak v exteriéru, tak v interiéru. Je vhodný pro nátěry pergol, zahradního nábytku, okenních rámů,.

Luxol Palisandr je nejprodávanější a nejznámější odstín lazury Luxol. Jeho odstín lze přirovnat v tmavě hnědé - matné. Rychleschnoucí receptura má vylepšené vlastnosti jako zvýšenou vodoodpudivost, vysokou přilnavost dalšího nátěru, mechanickou odolnost a také hlubokou penetraci.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Všechny informace o produktu Barva, lak na dřevo Luxol ORIGINÁL 5l palisandr, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Luxol ORIGINÁL 5l palisandr. Naše www stránky odstiny.


Vám nabízejí přehled vyráběných odstínů výrobců barev, nejpoužívanější a nejprodávanější trendy v odstínech barev. Věříme, že Vám budou nápomocné při výběru barev do bytu. Přinášíme vám také přehled odstínů lazur a lazurovacích laků pro nátěr dřeva, například odstíny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Lazura je dobrá pro natírání také v interiéru, protože má minimální zápach a. Ochranná a dekorační tenkovrstvá lazura. Zvýšená vodoodpudivost, vysoká přilnavost dalšího nátěru, mechanická odolnost, stálá barevnost a také hluboká penetrace.

Luxol Originál: je tenkovrstvá lazura pro dekorativní nátěry na dřevo s ochranou proti povětrnostním vlivům a UV záření. Krycí olejová lazura na vodní bázi pro dekorativní nátěry na dřevo s ochranou proti povětrnostním vlivům a UV záření. Luxol Dekor - olejová lazura 5L - Baleni: 5L, Odstín: Skandinávská bílá. K č 4Kč 4Kč 4Kč 4Kč 4Kč 4Kč 4Kč 4Kč 4Kč 4Kč 4Kč 4Kč 4Kč 4Kč 4Kč 4Kč 4Kč 4. Luxol Impregnace je impregnační nátěr neboli napouštědlo, které se vzhledem k fungicidním komponentům používá zejména v exteriéru pro ochranu dřeva proti houbám způsobujícím modrání a hnilobu.


Penetruje do hloubky a dlouhodobě chrání dřevo. Vyrovnává savost podkladu a optimalizuje strukturu. LUXOL IMPREGNACE 75l.


Produkty z kategorie Lazury, lazurovací laky na dřevo, Vám bez problémů pomůžou s realizací Vašich skvělých nápadů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky